2821
2789
شوهر من که میگه خونه به نامم کن . ۱۰ میلیون پولم بهم بده .مهریه و نفقه رو هم ببخش تا من بیام برای طل ...

ایشون خیلی کم اشتهان

میتونین تقاضای طلاق بدین و مهریه تونو ببخشین تا دادگاه حکم بده

آفرین منم قبول دارم . مهریه حق هست - ولی به میزان متعارف یعنی باید یک مقداری باشه که اگر بلافاصله ...

مهریه من به نرخ روز شده ۴۵ میلیون . شوهر من همونم نمیخاد بده هیچ میگه همه رو ببخش . بهم خونه و پولم بده تا در قبال خیانتی که بهت کردم طلاقت بدم ، این درسته؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ولی عزیزم مهریه رو مثلا کامل گرفتیم .اونوقت طلاق ندن چیکار کنیم؟

الان یک مورد پیش اومده نزدیکام اقا دختر میاره تو خونه خانمشم کتک میزنه خانم بعد ۲۰ سال زندگی میگه طلاق خسته شدم دیگه مهریه هم داره که هیچ ملک هم بنامش زدن اقا رفته حکم عدم تمکین گرفته گفته بیاد مهرشم میدم اما رسما تهدید کرده که کاری میکنم که دخترتون ابروش بره واسش پاپوش درست میکنم تا اخرشم میرم به سنگسار برسونمش شاهدم جور میکنم الان این خانم میگه همه چیزم و میدم مهریه و ملک هم نمیخوام فقط نجاتم بدین شوهرش مواد روانگردان میزنه مشکل داره

من شاغل نیستم دانشجوام ۱۸سالمه نامزدمم ۲۱ سالشع سال اخر لیسانس هستش چطو؟

پس مطلقا باهاش ازدواج نکنین،هردوتون سنتون کمه،برین سراغ درس و کار

مورد فوقالعاده یی نیستن ایشون و شما هنوز خیلییییییییی وقت دارین واسه ازدواج

میخاد طلاق بده باید باج هم بدی بهش ؟؟ قبول کردی؟؟؟

آره اولش قبول کردم . برای طلاق توافقی هم رفتیم . مشاوره رو هم انجام دادیم  .حالا مراحل بعدیش مونده

بعد پشیمون شدم حالا خبر نداره پشیمون شدم . الان حکم قطعی مهریه م اومده . ۱۶ همین ماه هم دادگاهی نفقه هست که باید رای صادر بشه . 

خودمم موندم اگه اینارو پیگیری کنم ازش مهریه و نفقه بخوام دیگه طلاقم نمیده آخه😥

اره واقعا خودمم الان به این نتیجه رسیدم چون با اینکه بسیار فرد با هوش و با استعدادی بوده از اول هیچو ...

پس شما سعی کن این حس قدرت طلبی،شو ارضا کنی مردا دلشون میخاد الکی الکی بالا بردع بشن وقتی خودشون میخان شما چرا معطل نشستی؟! انجامش بدا بزا حس کنه قدرت داره روت درصورتی ک تو مدیر اون زندگی هسدی در مقابل اونم بحرفت میکنه 

ایشون خیلی کم اشتهان میتونین تقاضای طلاق بدین و مهریه تونو ببخشین تا دادگاه حکم بده

قبول نمیکنه . دادگاه هم که الکی طلاق نمیده واسه خیانتش

. میگه باید بهم خونه و پول بدی بقیه حق و حقوق و هم ببخشی

عزیزم ب دل نگیر اون فقط میخاد حس قدرت طلبی شو ارضا کنع و ثابت کنه همچی تحت امرش هس!! شمام همون ...

البته بگم اونم هیچوقت بدون مشورت من کاری نمیکنه حتی با دوستاش میخواد بره بیرون میاد خونه میگه عزیزم اگه اجازه میدی من برم و میگه ببخش که چند ساعت تنهات میزارم منم همیشه میگم نه عزیزم برو راحت باش خودمم همراهیش میکنم خیلی با احترام باهاش همیشه رفتار میکنم

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792