2777
2789
عنوان

نظر شما چیه

117 بازدید | 21 پست

خانما یکی از دوستانم هیچ موقع تعریفی ازم نمیکنه.منظورم اینه یکم حسادت داره و اگر به طور مثال من یه مانتو بخرم و بقیه تعریف اون مانتو رو بکنن یا سکوت میکنه یا میگه وای من از این مدلا چقدر بدم میاد. کلا این تیپ ادمی هست

حالا تولد دوستم دیروز دعوت بودیم. من چون خیلی خاطر این دوستم که تولدش بود رو میخوام رفتم ارایشگاه. به محض ورودم به تالار همون دوستم که میگم شخصیت خاصی داره با خنده اومد جلو گفت وااااااااااااای چه خوب شدی.(منظورش ارایش و مدل موم بود)من تشکر کردم ولی از این بشر این حرف دور از انتظار بود. البته ارایشگاهی که رفته بودم واقعا تاپ بود و کارش خیلی عالی بود. بنظرتون پشت حرفش حرفی خوابیده بود؟یا نه صرفا تعریف بوده؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حساس نشو بعیده چیزی باشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

تعریف بوده. شاید دو دقیقه پیشش تصمیم گرفته دیگه ادم خوبی بشه. یا این ک اونقدر خوشکل شدی ک بهت گفته.

از دست دادنِ هر انسانی که از دست می دادم آزاردهنده بود. گرچه اکنون متقاعد شده ام که هیچکس کسی را از دست نمی دهد؛ زیرا هیچکس مالکِ کسی نیست. این تجربه ی مهمِ آزادی ست 

تولد و تالار و ارایشگاه!

چی کادو میبرید این تولدا؟😅😅😅

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بنظرم مشکل از شماست، ببخشید البته

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

تعریف بوده. شاید دو دقیقه پیشش تصمیم گرفته دیگه ادم خوبی بشه. یا این ک اونقدر خوشکل شدی ک بهت گفته.

ان شاالله

در کل دختر خوبیه

ولی یکم چشم و هم چشم هست و مادیات رو خیلی دوست داره به طرف خودش جذب کنه. کلا تو خانوادشون و مخصوصا اون یکی خواهرش میشه به وضوح دید این اخلاق رو

خواهش میکنم گلم نقد کردن رو دوست دارم اتفاقا خوشحال میشم بشنوم من زیادی حساس هستم که الکی بنده خدا ...

وای چه خوب که انتقاد پذیری، اصلا بندرت پیدا میشه همچین کاربرایی😍

اره عزیزم یه مدت یه مدل دیگه به کاراش نگاه کن، خوشبین تر باش، بهش محبت کن،کم کم همه چی درست میشه، اگه بدذاتم باشه جوری خودشو نشون میده بقیه هم میفهمن

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت