2777
2789
عنوان

عروسی نگرفتم پشیمونم .فکرطلاقم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5286 بازدید | 161 پست
منم با شوهرم همش دعوا دارم ک بابات چرا اینقدر گدا بازی دراورد باباش خیلی اذیتم کرد همه چیم متوسط ر ...

منم بخدا .همه سرویس ها ۲۰ ب بالابودن من ۴تاالنگو خریدم فقط

تورو خدا دعا کنید یه پسر خوشکل وسالم بدنیا بیارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما که خودمون تصمیم گرفتیم عروسی نگیریم و ماه عسل بریم ، پولش برای زندگی مون لازمه

من لباس عروش پوشیدم با ی جشن کوچیک ک فقط شیرینی بود زندگیمم عالیه

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍

اگع تا سالگرد ازدواجت باردار نبودی یه لباس خیلی شیک بهتر از لباس عروس بپوش آرایش در حد عروس و یه مهمونی بزرگ و عکس,عکسا عقدتم هستن که,دیگه چیزی گذشته نمیشه کاریش کرد ,بهش فک کنی از این به بعدتم خراب میکنی 

منم پارسال قبل محرم عقد کردم ولی تالار نگرفتم تو خونه جشن گرفتم با انلیه و شام و صد تا مهمون البته حیاطمون بزرگه دست کمی از تالار نداشت 

به نظرم اگه قبول میکردی تالار نگیری بعدش میتونستی عروسی خوب بگیری حالا چرا میخای جدا شی فقط برای عروسی نگرفتن؟

این سایت شده پاتوق خاله زنک بازی تویی که توهین میکنی فقط و فقط شعور نداشته ات و به رخ میکشی

وا حالا بخاطر این طلاق😐😑😑خوب منم مراسم عقد نگرفتیم رفتیم محضر عقد کردیم اومدیم باید بشینم به طلاق فکر کنم😕😲😓😓

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

ببین خواهرانه بگم

تو مثل من هی میخوای خودتو مقایسه کنی من چند سال کارم این بود.چرا بله برون اینجوری شد عکس ندارم چرا آتلیه عکس از پشت لباس ندارم...اوف چ افکار مزخرفی بود😶😑😑😑چند سال از عمرم تباه شد ک چی

من ۵ساله تو دوران عقدم جشن نامزدیم نداشتیم قراره عروسیمونم خیلی سادتر از جشن تو بگیرم🙂 اینا ملاک خوشبختی نیس گلم گذشته رفته با فکر کردن ب اینا ن خودتو اذیت کن ن شوهرتو🙂🙂🙂

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤

اگرم خیلی اذیتی صبرکن ایشالا ک بچه دارشدی اولین تولد بچت قشنگ تالاربگیرشام مختصربدین فیلم بردارهم بیارین کادوهم جمع میکنین

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
ظاهرا ن

عزیزم بعضی ها با وجود این همه مراسمات و نبود همسر ایده آل اززندگی زده شدن، شما مقایسه نکن زندگیتو و راحت باش و برای خودت باش، یک فرمالیته با همسر بگیرید و دلتون در این اوضاع مکدر نکنید....

خلی به خداا فقط میتونم بگم خوشی زده زیر دلت الکی زندگیتو بهم نریز من که کلا جشن عروسی نگرفتیم لباس پوشیدم و عکس و یه شام تو خونه به دو خانواده دادیم و تمام اصلا هم پشیمون نیستم حوصله داری پولاتو حروم کنی 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..