2777
2789
عنوان

كمك كنيد بهم راهكار بديد

36 بازدید | 11 پست

سلام دوستان - من 30 كيلو اضافه دارم - خسته شدم ديگه اراده اصلااااا ندارم - از طرفي هم چاقي داره اذيتم ميكنه - رژيم از دكتر ميگيرم اما وسطش ولش ميكنم - احساس ميكنم دارم افسره ميشم ( خواهشا نگيذ عمل اسليو انجام بده كه ميترسم ) بهم راهكار بديد كه چطوري انگيزه پيداكنم

سلامي دوباره به زندگي

فقط بايد اراده كني

به خودت نگو ميخوام ٣٠كيلو كم كنم،بگو هدف اولم٥كيلو هست.٥كيلو كم كنم يه وعده مثلا پيتزايي كه دوس دارم رو بعنوان جايزه ميخورم.

حتما پياده روي كن خصوصا الان كه هوا گرمه راحت تر بافت چربي آب ميشه نسبت به زمستون كه بدن براي گرم نگهداشتن چربيش رو بيشتر حفظ ميكنه.

٥كيلو ٥كيلو كم كن عجله هم نداشته باش،براي كاهش اصولي اقلا ٧ماه وقت لازمه.

امضا ندارم،انگشت ميزنم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بار سنگین بر ندار که نتونی بلندش کنی. منظورم اینه تگو من 30کیلو می خوام کم کنم و به خودت بگو اووووووووووه کی می تونه؟!!هدف هات رو ریز کن و شروع کن مثلا بگو باید تا هفته آینده یک کیلو کم کنم (که نرمالش هم بین یک تا یکی ونیم کیلو در هفته هست)و تما تمرکزت رو بذا. غقط رو همون یک کیلو نه 30کیلو. بعد به خودت میای و می بینی تا آخر تابستون 8-9کیلو کم کردی.بهترین رژیم از نظر من که دستی هم بر آتش دارم کالری شماری هست. عزیزم شما این وزن رو یک شبه به دست نیاوردی که در مدت کوتاه هم بخوای کاهش بدی باید صبور باشی

براي اينكه سايزت جمع بشه حتما پياده روي بكن،نميگم باشگاه چون مادام العمر كه نميشه باشگاه رفت اگه هم وسطاش ول كني نافرم چاق ميشي،پياده روي همه قسمت بدن رو به يك اندازه لاغر ميكنه براي كاركرد قلبم مفيده من خودم به زمان حدود٣٢كيلو كم كردم

امضا ندارم،انگشت ميزنم  

برنج نون روغن ونمک رو به حداقل برسون بجاش سیب زمینی آبپز تخم مرغ آبپز سینه مرغ ماهی کبابی سبزیجات زیاد بخور من ۲۵کیلو با اینا کم کردم به قول دوستمون نگو سییییی کیلو پنج کیلو پنج کیلو هدف قرار بده میتونی بخاطر جوانیت بخاطر آیندت میتونی 

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
بار سنگین بر ندار که نتونی بلندش کنی. منظورم اینه تگو من 30کیلو می خوام کم کنم و به خودت بگو اوووووو ...

درسته👌👌👌👌

كالري شماري در كنار ورزش خيلي خوبه،اقلا خودتو محدود نكردي و از غذاي سفره ميخوري 

امضا ندارم،انگشت ميزنم