2777
2789
عنوان

بچه ها دستام انگار دست پیرزنن

248 بازدید | 20 پست

ناخن ها انگشتام کشیده هستن قشنگن 

ولی خیلی غضرفشون رو شکوندم بند ها کلفت هستن 

رنگشم تیره شده 

پوستشم چروک 

چیکار کنم 

کرم اینا هم حوصله ام نمیگیره بزنم به پوست صورتم میرسم ولی دستم نه 

دوست دارم ی دست دخترانه ی سفید خوشگل داشته باشم 

چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دست مردونه قطور دارم اینو چی میگی خواهرم؟😐😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
گلیسیرین بعد از مدتی باعث سیاه شدن پوست میشه

ب نظرت گرچک هم سیاه میکنه اون روز ی دختره میگفت خوبه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ینی چه جوری؟درشته؟

گنده ست دیگه

تپل نیست

عظیمه😂😂😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
🥺🥺🥺🥺🥺دست بعضی از دخترا و خانم هارو میبینم کیف میکنم دست من انگار ده ساله داره بنایی میکنه

اره مال جاریم انگاری دستای نوزاده اینقدر چرب و ابداره.بنایی رو خوب اومدی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.