2777
2789

سلام

من مدتی با ی پسری هستم برای با هم بودنمون هم حد و مرز داریم و تصمیم ایشون ازدواج هستش ولی چون اون از لر های یاسوج هست و من از استان دیگه خیلی میترسم مشکل تفاوت فرهنگی شدید پیش بیاد

میشه کمکم کنید و در مورد رسم و رسوم هایی لر های یاسوج و فرهنگ اخلاق و... منو راهنمایی کنید

ممنونم

خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که فکرشو میکنی ممکن شد                                                          خدا جونم میشه به حق عباس(ع) ناممکن من هم ممکن کنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلتو واسه زری بگو تاکمکت کنه

مشکل خاصی ندارم از تفاوت فرهنگ ها میترسم

میخاستم بدونم چه رسم هایی دارن

خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که فکرشو میکنی ممکن شد                                                          خدا جونم میشه به حق عباس(ع) ناممکن من هم ممکن کنی
منم لرم ولی لر یاسوج نه  اخلاقش مثه لرا هست؟؟ خیلی غیرتیه؟؟ دعوایی هست؟ زود عصبی میشه؟

اره تقریبا ولی نه خیلی ک اذیت شم

ولی هب من تا حالا ندیدم دعوایی باشع

مشکل خاصی ندارم از تفاوت فرهنگ ها میترسم میخاستم بدونم چه رسم هایی دارن

😍رسم خاصی ندارن فقط لری یادبگیر ک اگ عروسشون شدی جلوروت بهت حرف زدن همینکه متوجه شدی انگشت بکنی توچششون عشقم

توتاپیکای مذهبی وختم صلوات وذکر حتماااا تگم کنین🥲😍

من شنیدیم بیشتر ازدواج فامیلی دارن و اگر عروس غیر فامیل بگیرن باهاش خوب نیستن

نمیدونم در چه حد راستع

اره تقریبا ولی نه خیلی ک اذیت شم ولی هب من تا حالا ندیدم دعوایی باشع

لرا اخلاق تندی دارن مخصوصا یاسوجیا ولی خیلی پسراشون کاری هستن خیلییی خانواده دوستن خیلی زن دوستن 

خیلیم لارجن اصلا خسیس نیستن

😍رسم خاصی ندارن فقط لری یادبگیر ک اگ عروسشون شدی جلوروت بهت حرف زدن همینکه متوجه شدی انگشت بکنی توچ ...

چشم عزیزم اتفاقا داره باهام تمرین میکنه تا یاد بگیرم