بچه ها من جدیدا با شوهرم اصلا رابطم خوب نیست حتی ن با هم شام میخوریم ن ناهار باهمم حرف نمیزنیم فقط در حد سلام ... ۲ ماهه نذاشتم دست بهم بزنه ... اصلا دوست ندارم بیاد خونه ... دوست دارم همش بیرون باشه . صدای نفسش حالمو بد میکنه . عکسشو نمیخوام حتی ببینم . . این چیزا از زمانی شروع شد ک منو نادیده میگرفت بهم محل نمیذاشت . بهم محبت نمیکرد و عین پیرمرد ۶۰ ساله بود بعدم ک فهمیدم اعتیاد داره بیشتر ازش بدم اومد . الانم جدیدا میرم سر کار شاید ۲ ساعت ببینمش ولی همونشم حالمو بد میکنه .... چقدر زندگیم داغونه . شور و هیجانم کجا رفت .... بدبخت شدم
اگه به توافق نرسید نهایت طلاق، بعدشم اتفاق خاصی نمیفته اینهمه طلاق گرفتن چیشد مگه، البته اگه مستقل باشی که خیلی برات بهتر میشه
برای بهار و ملینای ۳ ساله🖤برای سربازی که سرش از تنش جدا شد🖤 برای پرستاری که آتش زده شد🖤 برای بسیجی که به درخت حلق آویزش کردن🖤 و... برای وطن🖤 مرگ بر تروریست👊 مرگ بر آمریکا👊
سعی خوشبینانه باشی نسبت بهش اگه واقعا میبینی تو رفتار تغییر کرده و به خودش اومده باهت خوب شده سعی کن قلبت رو باش صاف کنی و بیشتر بری سمتش تااین سردی ازبین بره
من از وقتی باردار شدم یهو شد ی ادم دیگه همه جوره ناراحتم میکرد و دس روم بلند میکرد.بعد میومد میگفت میدونم مقصرم ادم میشم بعد دو روز خوب بود باز میشد همون ادم. با اینکه میدونس حاملگیم پر خطره ولی خیلی اذیتم کرد تا این ک اون هفته ی دعوای سخت داشتیم ک بهم گفت راضی نیسم تو خونم غذا بخوری و با لگد تو کوچه بهم حمله کرد خداروشکر بچه طوریش نشد میخاس بچمو بکشه.دیگه از اون روز متنفر شدم ازش و چیزیم نخوردم تو خونش باهاش حرفم نزدم تو فکرم ببینم میخام جدا شم یا ن
فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منتظر به دنیا اومدن بچه سومم. خدایا تو دلیم سالم به دنیا بیاد❤️👼🤰