2777
2789
عنوان

زندگی سرد ... مرد یخی

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 28 پست
از بس رفتم سمتش و باهاش حرف زدم خسته شدم اون حتی این چیزا براش مهم نیست ک بخواد حرف بزنه . بی تفاوت ...

پس اون مشکل از خودشه میتونی باش نمونی و مبارکه خانوادش کنی خیلی سخته مونس آدم اینقدر سرد و به درد نخور باشه اصلا زندگی معنی نداره شما که شغلم داری و دستت تو جیب خودته نیازی بش نداری فقط آقا بالاسر اوردی برا خودتت؟؟

وای چقدر بد با یه بچه تو شکم ... خدا لعنتشون کنه

اره بچه قبلیمم بخاطر خودش و مادرش ک اذیتم کردن سقط شد. این سری جونم بستس ب این دخترم. فقط میگم سالم دنیا بیاد بعد این از خدا بی خبر  تا بهش گفتی تو تهدیدم میکنه که الان میزنم تو شکمت

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منتظر به دنیا اومدن بچه سومم. خدایا تو دلیم سالم به دنیا بیاد❤️👼🤰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس اون مشکل از خودشه میتونی باش نمونی و مبارکه خانوادش کنی خیلی سخته مونس آدم اینقدر سرد و به درد نخ ...

دقیقا همین کارو کردم . واقعا پشیمونم . با کل خانوادمم قطع رابطه کرده بس ک سرده . منتظرم تا ی کم شرلیط اوکی بشه بعد توافقی ازش جدا بشم 

یکی توی دلمه 😍فرق داره با همه ♥️
اره بچه قبلیمم بخاطر خودش و مادرش ک اذیتم کردن سقط شد. این سری جونم بستس ب این دخترم. فقط میگم سالم ...

روان پریشه این اقا . خیلی مواظب باش . باهاشم دهن ب دهن نشو

یکی توی دلمه 😍فرق داره با همه ♥️
روان پریشه این اقا . خیلی مواظب باش . باهاشم دهن ب دهن نشو

اره واقعا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از وقتی باردار شدم یهو شد ی ادم دیگه همه جوره ناراحتم میکرد   و دس روم بلند میکرد.بعد میومد ...

ای عزیزی خدا ازش نگذره آخه دلیلش چیه؟مگه خودش راضی نبود که بچه دارشی؟بجایی که بیشتربهت برسه و محبتش چند برابرشه خاک برسرش واقعا چه سنگ دل اون بچه توشکم چی میخاد بشه اون الان همه چیرو میفمه که مادرش ناراحته و...روش تاثیر میزاره

ای عزیزی خدا ازش نگذره آخه دلیلش چیه؟مگه خودش راضی نبود که بچه دارشی؟بجایی که بیشتربهت برسه و محبتش ...

خودشم میخاس ولی من بیشتر میخاسم همون ماه اولم باردار شدم بخاطر همین قدرش نمیدونه. نمیفهمم چشه چون رابطه کاملم نداریم خیلی بد شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای عزیزی خدا ازش نگذره آخه دلیلش چیه؟مگه خودش راضی نبود که بچه دارشی؟بجایی که بیشتربهت برسه و محبتش ...

فکر من نیس ک چی بخورم صبحونه هس تو یخچال یا نه. شام هس یا نه؟ همش مامانم میاره برام.همش ضعف میکنم ولی نمیتونم چیزی بردارم بخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فکر من نیس ک چی بخورم صبحونه هس تو یخچال یا نه. شام هس یا نه؟ همش مامانم میاره برام.همش ضعف میکنم ول ...

خوب چر انمیری خونه مامانت؟برو یکم بی محلش کن به خودش بیاد یخورده ببینه چه اشتباهی کرده 

خوب چر انمیری خونه مامانت؟برو یکم بی محلش کن به خودش بیاد یخورده ببینه چه اشتباهی کرده 

خونه مامانم پله داره منم جفتم پایین پله ممنوعه برام. بعدم نمیذاره برم . وقتی تازه دعوامون شده بود گفت برو هری پاشدم چیام‌جمع کنم برم نذاشت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خونه مامانم پله داره منم جفتم پایین پله ممنوعه برام. بعدم نمیذاره برم . وقتی تازه دعوامون شده بود گف ...

یعنی چه په بیخود کرده اذیتت میکنه توهم لج نکن آخرش باهم خوب میشید همین مکنی اون بچه رو سو تغذیه بش بدی و اذیتش کنی و اون به دنیا بیاد کلی داره گریه کنه و اذیتت کنه و رفلاکسی و ...بچه ناآرومی بشه ظلم در حقش نکن با شوهرت خوب شو الان وقت دعوا ولج نیست تو خونه غذاتم بخور وظیفشه باید خرجتو بده به ک و ن تم حساب نکن بخوری یا نخوری برا اون فرقی نمیکنه حوصله داری بخور بابا شاد باش

خونه مامانم پله داره منم جفتم پایین پله ممنوعه برام. بعدم نمیذاره برم . وقتی تازه دعوامون شده بود گف ...

فقط جفتت پایینه حواست باشه استراحت مطلق فقط فعالیت نکنی من ۷ ماهگی افتادم خونریزی همش تا ۹ ماهگی پدرم درومد  ماه آخرم خونریزی شدید طوری که پتو مینداختن زیرم میبردن بیمارستا آخرم خداروشکر پسر سالم به دنیا اومد خیلی مراقب باش منم جفتم پایین بوود