یجوری گفتی خندم گرفت فداتشم،والاالان بهترین زندگی رو داری،مجردی عشقه،بهرحال زندگی بالاپایین داره درست،ولی متأهلی خیلی سخته گلم بایدازخیلی چیزابگذری،بایداستانه تحملتوبالاببری بچه داربشی که دیگه بایدخودتوفداکنی،ریسک همه اینارومیکنی ینی😒
دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه من اونموقع خیلی خوش بودم ازاد و رها یه عالمم نازکش داشتم و خواستگار خاکتوسرم خر شدم ...
بلانسبت.. من حتی از خواستگارا از نازکشا هم بدم میومد و از اصرارای بیخودشون که باعث میشد تحت فشار قرار بگیرم لجم میگرفت..بیرونم که اصلا نمیرفتم. به هر دوستی محبت میکردم که واسم بمونه، یه جوری سوءاستفاده میکردن و دلمو میشکوندن..خلاصه اون موقع هم یه بدبختی بودم مثل الآن که دو هفته درمیون از خونه بیرون نمیرفتم😂😂😂
تنها امید زندگیم و تنها کسی که باعث میشه زنده باشم پسرمه که دوست ندارم تنها بمونه.. درسته بچهداری خیلی سخته و پیر شدم ولی نمیخوام تنهاش بذارم.. اگه پسرم نبود فقط آرزوی مرگ داشتم همین
الآن که اصلا نمیشه.. با وجود یه بچه لجباز و اذیت کن که تو خیابون لج میکنه و خودشو میندازه زمین جیغ میکشه، متأسفانه دوباره ناخواسته باردار شدم، با شوهری که صبح تا شب سرکاره، ماشینم نداریم که حداقل روزای تعطیل ببرتمون بیرون.خلاصه یه شرایط افتضاحی دارم که دیدنیه