2777
2789
تنها امید زندگیم و تنها کسی که باعث میشه زنده باشم پسرمه که دوست ندارم تنها بمونه.. درسته بچه‌داری خ ...

بمیرم برادلت چراخوش نمیگذرونی؟

رفیق پیداکردن خیلی سخت شده...به یکی از رفیق های دوران دبیرستان اینقدر خوبی کردم جشن تولد تد مدرسه براش گرفتم هرسال کادو همیشه تو غم هاش بودم یه شب بدون هیچـتوضیحی ول کرد رفت هرچی هم ی هفته زنگـزدم جواب نداد ک نداد😔

اخه نمیدونم که کدوم شهرستانی؟ نجف اباد،شاهین شهر،فلاورجان،زرین شهر،خمینی شهر؟؟

نه اینا نیست گفتم اطراف اصفهان این شهرا مال اصفهان حساب میشه😐

فامیلتونه؟

خب یکم از کیسع بگو ببینم چجوریه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی عزیز دلم  ان شالله به زودی مشکلاتت حل بشه

مرسی گلم ان‌شاءالله😘 اگه تو سن کم ازدواج نمیکردم شاید میتونستم دوران مجردی خوش بگذرونم.ولی اون موقع که سنم کم بود دوست و رفیق پایه نداشتم.. امیدم به اینه از این به بعد شرایط جور شه بتونیم یه کم تفریح کنیم..

استارتر توأم امیدت به خدا باشه ان‌شاءالله از این به بعد همه‌چی طبق خواسته‌ت پیش بره

🖤

مرسی گلم ان‌شاءالله😘 اگه تو سن کم ازدواج نمیکردم شاید میتونستم دوران مجردی خوش بگذرونم.ولی اون موقع ...

فداتبشم عزیزم همچنین مرسی ازدعای قشنگت...پسرت به مامان پرانرژی نیاز داره لطفا به خودت و خواسته برس❤

بمیرم برادلت چراخوش نمیگذرونی؟ رفیق پیداکردن خیلی سخت شده...به یکی از رفیق های دوران دبیرستان اینقد ...

خدا نکنه عزیزم.. یه کم بالاتر از شرایط فعلیم گفتم..

مجردیمم که بد گذشت چون تو سن کم ازدواج کردم.. اگه یه کم سنم بیشتر بود شاید فرصت میکردم یه کم خوش بگذرونم.. 

🖤

فداتبشم عزیزم همچنین مرسی ازدعای قشنگت...پسرت به مامان پرانرژی نیاز داره لطفا به خودت و خواسته برس❤

قربونت برم مهربون

سعیمو میکنم که حداقل از این به بعدو درست کنم...همه‌چی درست میشه

توکل به خدا😘

🖤