2777
2789
عنوان

گذشته ی همسرم

362 بازدید | 24 پست

سلام دوستان

یه مشکلی حدود یک ماهه که خیلی داره اذیتم میکنه. تا جایی که داره زندگیمو خراب میکنه.

من 28سالمه. پنج ساله ازدواج کردم. الانم باردارم.

سه سال قبل از ازدواج با همسرم دوست بودم. یعنی وقتی بیست سالم بود.

من دانشجو بودم و خیلی درس خوون بودم. همیشه شاگرد اول یا دوم بودم. اهل دوست پسر بازی هم نبودم. تا به حال با هیچ پسری کمترین رابطه ای نداشتم که با شوهرم آشنا شدم. از بس ساده و احمق بودم، و گول حرفهاشو خوردم که دنیام دیگه عوض شد و اولویت اولم شد. چون میترسیدم از دستش بدم هیچ وقت بهش گیر نمیدادم. از گذشته اش حتی یک بارهم سوالی نکردم. 

اون موقع که باهم دوست بودیم، عضو یه اکیپ بود که باهم میرفتن مسافرت. هیچ وقت از اعضای اکیپشون سوالی نپرسیدم ولی بعد از عکسها و خاطراتی که تعریف میکرد فهمیدم چهار تا خانم بیوه و سه چهارتا دختر هم عضو گروهشون بودن.

تقریبا هر ماه میرفتن.

منم چون همیشه با خانواده ام مسافرت میرفتم، فکر میکردم اوناهم مثل ما روابطشون کنترل شده است.

من هر شب تا صبح گریه میکردم ولی بهش گیر نمیدادم. اصصصصلا سوال  نمیکردم. خیلی ابله بودم.😔

اما چند وقت پیش اتفاقی یه فیلم توی کامپیوتر قدیمیش دیدم که نفسم داشت بند میومد😔 فیلم مال زمان دوستیمون بود. وقتایی که میرفت مسافرت...

زن و مرد با مایو تو استخر بودن. شوهر منم بود.

به شوهرم گفتم توضیح بده.

عصبانی شد و گفت به بچه مون فکر کن و حرص نخور و من بچه بودم و....

منم بخشیدمش... ولی فقط ظاهری...

الان یک ماهه هرررر دقیقه دارم فکر میکنم اونا کی بودن.... اووووون همه مسافرت که باهم میرفتن، چطور باهم رفتار میکردن....

گاهی وقتها که کنارم میشینه بهش اخم میکنم، ولی چون میترسم دوباره دعوامون بشه، به روی خودم نمیارم...

به نظر شما چیکار باید بکنم؟؟؟😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احمقانه رفتار کردی، الآن چی می خوای بشنوی بگیم کور و کر باش، زندگیتو بکن. یا اینکه بگیم طلاق بگیرد اصلا ببینم تو الآن بهش اعتماد داری؟ 

پر تپش باشه دلی که خون به رگ های تنم داد⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بزرگ‌ترین اشتباه در زندگی، شخم زدن گذشته

کسی‌ست که دوستش داری! تمام گذشته‌اش را وجب به وجب می‌گردی تا اشتباهی پیدا کنی، آن‌وقت درگیر روزهایی می‌شوی که تمام شده ولی مرور دوباره‌شان می‌تواند احساسات عمیقی که وجود دارد را تمام کند. حست خواسته یا ناخواسته تغییر می‌کند دیگر نمی‌توانی مثل قبل باشی چون مدام در ذهنت اتفاقات گذشته‌اش را مرور می‌کنی. قاضی می‌شوی و قضاوت می‌کنی بدون آنکه از چیزی خبر داشته باشی. رفتارت عوض می‌شود. با کوچک ترین مشکلی اشتباهات گذشته را چوب می‌کنی بالای سرش و مدام سرزنشش می‌کنی..

کاش تمام آدم ها فرصت این را داشته باشند تا با هر گذشته‌ای بتوانند دوباره شروع کنند. کاش بدانیم گذشته هر آدمی فقط و فقط برای خودش است و ما صاحب زندگی دیگران نیستیم..

#حسین_حائریان

😎

ببین الان ۹۰ درصد پسرا قبل ازدواج رابطه داشتن .اگه برات مهم بوده باید قبلا ته توشو در میوردی.الان فقط داری با حرص خوردن به بچت آسیب میزنی .ببخشش و از ذهنت دورش کن البته خیلی سخته ولی خب چارا ای نیست دیگه .تو گذشته نمیشه زیاد کنکاش کرد.الان که چیزی ازش ندیدی؟

ایشالله که بعد ازدواج سرش به سنگ خورده و دیگه بیخیال شده کارای قبلشو

مردی که بعد از پنج سال زندگی بچه دار نشده بود

همسرش ازش جدا شد

دوباره رفت خواستگاری 

دختری که رفته بود خواستگاری اش

اومد پیش من تحقیق

گفت میگن بچه دار نمیشه

من چیزی نگفتم

گفتم به ما گفته نمی خواستیم

همسرم گفت کاش ازش تعریف می کردی

من گفتم اگر هر چقدر هم بد می گفتم این دختر عاشق شده بود

گوش هاش بسته و چشمش کور شده بود

آن مرد توی ازدواج دوم هم بچه دار نشد

ولی همدیگر را خیلی دوست دارند

تو گذشته کسی کنکاش و جست و جو نکن 

زیرا هر باغچه ای را بیل می زنی و زیر و رو می کنی چند تا کرم پیدا میشه 

"ما هر آنچه را که به آن فکر کرده، چه خوب چه بد، جذب خود می‌کنیم. "
احمقانه رفتار کردی، الآن چی می خوای بشنوی بگیم کور و کر باش، زندگیتو بکن. یا اینکه بگیم طلاق بگیرد ا ...

اصلا بهش اعتماد ندارم.

ببخشید معذرت میخوام اینو میگم ولی چند بار موشو در حال فیلم های بدبد دیدن گرفتم. با این قضیه کنار اومدم ولی مشکل اینجاست که جونمو قسم میخوره و میگه هیچی نبود.

دقیقا مثل همون موقعهایی که قسم میخورد دوستم داره. یا قسم میخورد به جز من با کسی نیست

دوست عزیزم

با کمال احترام به صحبت شما

باید بگم که الان بعد از 28سال زندگی سختی که داشتم فهمیدم کاملا اینکه به گذشته فکر نکن اشتباهه

هر انسانی از گذشته اش میاد

گذشته انقدررررر مهمه که تمام روانشناسها برای شناخت یه نفر، از کودکی و نوجوانی فرد میپرسن.

منم گول همین حرفها رو میخوردم که نمیپرسیدم هیچ وقت ازش

چطور آدمی با گذشته ی بی شیله پیله ی خودم، با گذشته ی مبهم و مرموز همسرم برابرن؟؟

من پسر داییم، رتبه ی هشت دانشگاه صنعتی شریف ، منو دوست داشت. گذشته اش هم کاملا میدونستم.

دل اونو شکستم و اومدم با کسی که دلمو هزاربار شکوند ازدواج کردم.

پسرداییمم الان روسیه داره درس میخونه. الان خیلی پشیمونم. گاهی وقتها از خودم میپرسم من الان کجام؟؟