2777
2789
عنوان

شغل همسران

1896 بازدید | 50 پست

بچه ها سلام قصدم ن فضولی ن چیز دیگ میخام ی تاپیک پر از اطلاعات داشته‌ باشیم، بیاین بگین شغل خودتون یاهمسرتون چیه و درآمدتان خوبه یانه، و اگر کسی راهنمایی خاست بگیم بهم، من میخام کافی شاپ راه بندازم ولی همسرم میگه سود یه مغازه فروش لوازم دست دو تو امام حسین بیشتر و یک جگرکی اون میگه با سرمایه مون اینکارو بکنیم جون کافی شاپ خیلییی سرمایه میخاد نظرشما چیه 

کافی شاپ عالیه یه بستنیه۵هزاریو میدن۲۵ سود از این بیشتر

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

موافقم با شوهرت کافی شاپ سرمایه میخواد و تا بخواد شناخته شه طول میکشه 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
الان کافی شاپ کلا با اجاره مغازه و وسایل و دکور ۳۰۰ میلیون میخواد شایدم بیشتر

نه عزیزم اینقدرام نیست دوره هایی ک ما رفتیم با وسایلیش باید حدود 100تومن سرمایه داشته باشی، برای دکور هم جداگونه ک اونو حساب نکردیم

شما چه شغلی دارین عزیزم 

عزیزم من که مجردم

باشگاه دارم و مغازه

البته خب خدا رو شکر حقوق دولتم هست 

در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی کاش هرکس به تو دل بست بیاید خبرش♥️
نه عزیزم اینقدرام نیست دوره هایی ک ما رفتیم با وسایلیش باید حدود 100تومن سرمایه داشته باشی، برای دکو ...

۲ سال پیش بندر عباس ۲۰۰ تومن شد البته به قول دوستمون بستگی ب مکانش داره 

...