2777
2789
عنوان

شغل همسران

| مشاهده متن کامل بحث + 1896 بازدید | 50 پست
۲ سال پیش بندر عباس ۲۰۰ تومن شد البته به قول دوستمون بستگی ب مکانش داره 

من سمت نارمک تهران مغازه پیداکردم، مغازه برای کافي شاپ باید از 35متر به بالا باشه، مثلا مغازه بود 60 یا 70 پیش ماهی 3تومن 

مغازه چی دارین عزیزم کارتون و پیشنهاد میکنید ک اگر کسی خاستانجام بده راهنمایی کنی لطفا 

عزیزم من مشاور املاک دارم

ترجیح من اینه که ذره ذره با سرمایه کم کار راه بیفته که اگه سود نداشت ضررم نداشته باشه

در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی کاش هرکس به تو دل بست بیاید خبرش♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من مشاور املاک دارم ترجیح من اینه که ذره ذره با سرمایه کم کار راه بیفته که اگه سود نداشت ضررم ...

عه جدی کجا تهران؟ منظورت اینه این جگرکی یا سمساری بقول خودمون بهتره از کافی شاپ 

چقدرخوب درآمدتان خویه عزیزم؟ پیشنهاد میکنید ب کسی اگر خاست کاری راه بندازه یا نه مثلا میگی خوب نیست؟ ...

خوبه خداروشکر فقط خیلی قلق داره بدیش هم اینه هرروز قیمت بالاپایین میشه

خوبه خداروشکر فقط خیلی قلق داره بدیش هم اینه هرروز قیمت بالاپایین میشه

درسته قیمت بالا پایین ک واسه هر شغلی هست پس خداروشکر بچه ها اگ کسس سوال داره ازین دوستمون درمورد قصابی بپرسه

من تهران نیستم بندرعباسم

ببینین کافه درآمد خودشو داره من منکرش نیستم یعنی خودم یه مدت توی این فکر بودم که کافه بزنم، بندرعباس یه شهریه که کافه ها زود مشهور میشن از طرفی خیلیاشونم زود تعطیل میکنن بنابراین هم شغل پر دردسریه هم اگه خدای نکرده نگیره حداقل نصف سرمایه به باد فنا میره و این اصلا خوب نیس حالا تهران که پایتخته جای خود داره

سمساری رو در جریانش نیستم ولی جگرکی ریسکش خیلی کمتر از کافس و احتمال گرفتنش خیلی بیشتره اگه مکانش درست انتخاب شع

من تهران نیستم بندرعباسم ببینین کافه درآمد خودشو داره من منکرش نیستم یعنی خودم یه مدت توی این فکر ب ...

اره اتفاقا تواین دوره های کلاس مون دوتا دوست بندرعباسی پیداکردم ک اوناهم ی کافه رستوران دارن تو بندر گفت کباب هاش خیلی معروفه فقط اسم شو یادم رفته اره کافی شاپ درآمد عااالیه جگرکی هم خوبه فقط فک میکردم نباید زیاد سود داشته باشه

سمساری سخته ادم دلشم میگیره از بس وسایل کهنه و هر کدوم ی رنگ دور و برت میبینی

نامزد من کبابی داشت البته شهرستان و بخاطر مکانش و اینکه بلد نبود چجوریه هزینه هاشو کمتر کنه براش سود زیادی ندشت در حد پول ی کارگر براش میموند جمعش کرد الان تو کار بساز بفروشه ک خوبه اما قصد داره ی کار دیگه کنار این کارش داشتا باشه چون این کار بعضی وقتا ،ول میکشه تا ملک فروش بره 

اره اتفاقا تواین دوره های کلاس مون دوتا دوست بندرعباسی پیداکردم ک اوناهم ی کافه رستوران دارن تو بندر ...

اتفاقا ما سه تا جگرکی توی محلمون داریم الان بیشتر از ۱۰ ساله که هستن اگه سود نداشتن که تعطیل میکردن