2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 72 پست
عزیزم جوری شده وقتی داره میاد طرفم گارد میگیرم انگار میخواد بزنه دستمو میارم بالا حتی بغلمم میکنه ف ...

الهی خب مردا محبتشونو اکثرا اینجوری نشون میدن منم شوهرم اینطوره اعتراض بکنم میگه خو دوستدارم چیکار کنم دیگه

عزیزم جوری شده وقتی داره میاد طرفم گارد میگیرم انگار میخواد بزنه دستمو میارم بالا حتی بغلمم میکنه ف ...

عزیز دلم باهاش صحبت کن  بهش بگو چطوری شوخی فیزیکی بکنه   تا چه حدی شوخی بکنه        محدودش کن        خودت هم باهاش شوخی فیزیکی بکن  چه ایرادی داره   خیلی هم خوب ه    من توجه کردم اگه شوخی فیزیکی باعث درد نشه باعث ایجاد علاقه بیشتر بین دو طرف میشه >  بهش یاد بده که چطوری شوخی فیزیکی بکنه  مثلا خودت چندتا شوخی بکن  بهش بگو ببین اینجوری     

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الهی خب مردا محبتشونو اکثرا اینجوری نشون میدن منم شوهرم اینطوره اعتراض بکنم میگه خو دوستدارم چیکار ک ...

موافقم      باید کنترل شده باشه        باید یادشون بدیم که آروم تر شوخی بکنن        من که خوشم میاد از شوخی فیزیکی 

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
مثلا چیا  میشه یادم بدی

ببین شوخی فیزیکی ای که درد توش نباشه    دردت نیاد     هرچی می خواد باشه       هل بده   بگذار   اون هم همین کار رو بکنه    ولی نه شدید    هل بده شوخی کن بزنش  >   ولی  درحدی که درد نداشته باشه  و  شوخی باشه    جدی نشه >  همون موقع که شوخی می کنی بهش بگو   ببین اینجوری شوخی کن    اونجوری من نمی تونم خانمم  اذیت میشم اون شوخی رو باید با مردها بکنی    با من خانمی شوخی کن           >    بخدا انقدر کیف میده شوخی فیزیکی  
یادش بده انقدر باهم بهتون خوش میگذره         تازه میون شوخی فیزیکی ها (که مردها خیلی دوست دارن )  دلش برات قنج میره  می پره یه دل سیر بوس ت می کنه
بدت میاد ؟              اصلا فکر می کنی برای چی شوخی فیزیکی می کنن ؟         برای اینکه دلش برات قنج میره  ضعف می کنه برات         منتها مردونه نشون میده
باید یادش بدی که   اوکی نشون بده همینجوری    ولی آروم           من خانمم           اوکی ؟

ببین شوخی فیزیکی ای که درد توش نباشه    دردت نیاد     هرچی می خواد باشه   & ...

خدا رو شکر از این کتکا نخوردی بخدا دردش تا دو دقیقه میمونه...چنان ماهیچه ها رو منقبض میکنه ک اون لحظه میخوای هزاران فحش بارش کنی

بنظر خودش اینا درد نداره

هرچیم بگی نمیفهمن ک 

امروزم باز زد و خورد داشتیم ک من داد زدم و اونم گفت بیا بزن تا اروم شی...لامصب انگشتای خودم بیشتر درد گرفت

باز ی بلا دیگه سرش اوردم گفت دیگه نمیزنم

ببینم بالاخره موفق میشم درستش کنم یا نه😃😂😢

خدا رو شکر از این کتکا نخوردی بخدا دردش تا دو دقیقه میمونه...چنان ماهیچه ها رو منقبض میکنه ک اون لحظ ...

تلاش کن           بخدا اگه یادش بدی  کنترل شده باهات شوخی فیزیکی بکنه       انقدر بهتون کیف میده      کلی بهتون خوش می گذره
یه چیزی که میشه ازش محبت و عشق بیرون بکشی چرا به دعوا تبدیل ش می کنی   بلد نیست  یادش بده 

ببين ديگه منو رسوند تا بي نهايت اين كارو كردم

بجای این که دعوا درست کنی و یه کاری کنی همسرت از اینکه باهات شوخی کنه بترسه  و دیگه سمتت نیاد   یادش بده به اندازه تحمل یه خانم باهات شوخی کنه  تو هم به اندازه تحمل یه آقا باهاش شوخی کن >>>> مثلا بزنش بگو ببین اینجوری شوخی کن با من  محکم تر نزن  در همین حد شوخی کنی طوری نیست >  تو هم بزنش >  انقدر کیف میده           انقدر می تونید اینجوری باهم کیف کنید لذت ببرید                 علاقه تون کلی بیشتر میشه     >>>>  باهاش دوست باش  کاری نکن ازت بترسه           تو دوست داری اون کاری کنه که ازش بترسی ؟

بجای این که دعوا درست کنی و یه کاری کنی همسرت از اینکه باهات شوخی کنه بترسه  و دیگه سمتت نیاد & ...

واقعا ادم نمیشه 

بقول شماهمین الان بهش میگم اروم بزن

میگم ما اروم نداریم...اروم چیه

الانم اومده کلی زده میخوام پس بزنم بدتر میکنه

والا روزی نیست نزنه

حتی تهدیدم کردم میرم میگه برووو😑😕

واقعا ادم نمیشه  بقول شماهمین الان بهش میگم اروم بزن میگم ما اروم نداریم...اروم چیه الانم او ...

مردها با مهربونی و محبت و سیاست زنونه  >   چنان خر میشن که حاضرت قشنگ بشینی روشون  >>>  مذاکره نکن  >  خرش کن > یادش بده   چندبار هم خودت بزن که یادبگیره اینجوری بزنه >  بهش بگو اینجوری بزن >  ببین اینجوری > بعد بگو > بزن ببینم یاد گرفتی > چند امتحان می کنه تا همونجوری که دوست داری زد و دردت نگرفت > بوس ش کن ذوق کن  تشویق ش کن > چند بار این کار رو بکنی > دیگه فقط همونجوری میزنه    (ببین دقیقا همه آدم ها چه پسر چه دختر در هر سنی درون شون یه بچه هست اگه مثل بچه تربیت کردن با شوهرت رفتار کنی قشنگ تربیت میشه >  امتحان کن  >>> روش من رو امتحان کن  خودت با چشمات می بینی که نتیجه میده > فقط نا امید نشی ها > 10-15 بار این روش رو تکرار کن (تشویق بوس ذوق) >  همون جوری میشه که تو می خوای
این روش رو برای چیزهای دیگه هم بکار ببر  >>>> ولی شورش رو در نیار که روش ت رو یاد بگیره