2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 72 پست
عين شوهر من يه بار حسابي خودت بزن به كولي بازي ببخشيدا البته يه بار تو اسنسور بوديم همينحوري شوخي دس ...

عجب خری هستی هااااا             حداقل مراعات بچه ات رو می کردی        این چه کاری بود          بعد زایمان تربیت ش می کردی       ای بابا

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
😂😂😂ما اینیم دیگه

🤣🤣🤣

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بقول شوهرم ازدوست داشتنه زیاده....منکه نتونستم ترکش بدم،الانم حامله ام یعنی دااااغونما فقط گاز میگیر ...

واااااااا یعنی چی؟؟؟ این چه دوست داشتنیه؟ توام بزنش بگو ببین چقدر دوستت دارم ببین میگه ممنون یا ده تا دیگه میزنه تا شتک بشی؟؟؟ نذارین بهتون زور بگن خواهشا

آقایون این چیزا رو نمیفهمن.فکر میکنن ما هم دوستای سربازی شون هستیم  مخصوصا اگه خواهر نداشته باشن

همسر منم اوایل چند باری شوخی شوخی میزد پشتم حالتی که پسرا میزنن پشت هم میگن ایول داداش.بعدشم میگفت محکم نزدم که!!!! فکر میکرد الکی میگم دردم میاد.اعتراض کردم جمعش کرد

امروز روز منه    
واااااااا یعنی چی؟؟؟ این چه دوست داشتنیه؟ توام بزنش بگو ببین چقدر دوستت دارم ببین میگه ممنون یا ده ت ...

خخخخخ دیگه این مدلیه بخدا قبل حاملگیم ی شب خواب راحت نداشتم ازبس باهام ور میرفت اذیتم میکرد،الان میترسم بزنمش یا گازش بگیرم میگم نکنه یهوویی عکس العمل نشون بده بخوره ب شکمم خطرناکه.

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش
آخی  نگو دستت بشکنه    چطوری دلت میاد       ؟ !!!!!!!     &n ...

عزیزم جوری شده وقتی داره میاد طرفم گارد میگیرم انگار میخواد بزنه دستمو میارم بالا

حتی بغلمم میکنه فشار میده میگه بامزه ای دلم میخواد فشارت بدم ولی خب من جونم درد میگیرع اخه

خخخخخ دیگه این مدلیه بخدا قبل حاملگیم ی شب خواب راحت نداشتم ازبس باهام ور میرفت اذیتم میکرد،الان میت ...

😡😡چی بگم والله. کاش من اونجا بودم. کاری میکردم تا آخر عمرش باهات از این شوخیا نکنه😘

من ک تصمیم گرفتم ی کار دیگه بکنم...یکم تو تحریم باشه فک کنم جواب بده

دیشب بعد از اینکه اینجا نظر گذاشتم رفتم یهو شوهرم شروع به شوخی دستی کرد دیشب اینقد همو زدیم که اخر من جنی شدم گرفتمش زیر باد کتکو گاز ،تو دلم گفتم یذره دلم خوش بود بهتر شده ها خخخخخ

برسه روزی که منم تیکر بزنم
انشالا حال دلت عالی عالی بشه.حق نگهدارت

مرسی عزیزدلم😍😍🤗🤗

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز