ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس " ببین ننه..... نیشونی این حکمت و بده برم در خونش بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢 خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤ درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤ پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بقول شوهرم ازدوست داشتنه زیاده....منکه نتونستم ترکش بدم،الانم حامله ام یعنی دااااغونما فقط گاز میگیر ...
واااااااا یعنی چی؟؟؟ این چه دوست داشتنیه؟ توام بزنش بگو ببین چقدر دوستت دارم ببین میگه ممنون یا ده تا دیگه میزنه تا شتک بشی؟؟؟ نذارین بهتون زور بگن خواهشا
من ک تصمیم گرفتم ی کار دیگه بکنم...یکم تو تحریم باشه فک کنم جواب بده
دیشب بعد از اینکه اینجا نظر گذاشتم رفتم یهو شوهرم شروع به شوخی دستی کرد دیشب اینقد همو زدیم که اخر من جنی شدم گرفتمش زیر باد کتکو گاز ،تو دلم گفتم یذره دلم خوش بود بهتر شده ها خخخخخ
ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم اینو خودم گفتم دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)