2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 72 پست
بزار بخابه چنان گازی از بازوش بگیر تا برق از سرش بپره😑

مرمری جون نظر کارشناسی دادی 😃😃

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
همه یه پا نینجاییم اینجا

🤣🤣🤣🤣اره والا من که بیرون ی نی نی سایتی میبینم جرات ندارم حرف بزنم😂😂😂

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

🤣🤣🤣🤣اره والا من که بیرون ی نی نی سایتی میبینم جرات ندارم حرف بزنم😂😂😂

😂😂😂ما اینیم دیگه

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍
عين شوهر من يه بار حسابي خودت بزن به كولي بازي ببخشيدا البته يه بار تو اسنسور بوديم همينحوري شوخي دس ...

فایده نداره خیلی دادمیزنم 

البته تا اون حد شما پیش نرفتم

ولی تا مرز گریه رفتم

باز فرداش میزنه

خسته شدم از دستش فرار کردم اومدم اتاق

منو شوهرم الان شوخی شوخی نزدیک بود همو به قتل برسونیم به شوخی زد رو پشتم منم به شوخی با چاقو افتادم دنبالش😐

خودت باش😎مگه خودت چشه 
عزیزم ازدوست داشتن زیاده دیگه ولی یادش ندادن چجور محبت کنه کم کم اب دیده میشی ودردت نمیگیره😂😂😂

والا 6ساله عادت نکردم هنوز...پشت بازوش بهم نشون میده میگه فک کردی من نمیتونم ....😢😦😣

عين شوهر من يه بار حسابي خودت بزن به كولي بازي ببخشيدا البته يه بار تو اسنسور بوديم همينحوري شوخي دس ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وایییییی

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
منو شوهرم الان شوخی شوخی نزدیک بود همو به قتل برسونیم به شوخی زد رو پشتم منم به شوخی با چاقو افتادم ...

چاقو😦😨😦

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
شوخی خرکیه دیگه  فکر میکنن ما هم مثل رفیقای پسرشونیم  مال منم هی اشکمو در میاره هی میگم ...

آخی  نگو دستت بشکنه    چطوری دلت میاد       ؟ !!!!!!!                بگو بزن  ولی آروم بزن     تو هم پس بزن    آروم بزن        >     به نظرم شوخی فیزیکی خوب ه ولی نباید جوری بزنه که جاش بمونه یا درد بگیره      >      یادش بده آروم بزنه 

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد