2821
2789
عنوان

ازش بدم میاو

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 75 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه از این همه دلداری ممنونم ولی اون روز عروسی عروسی بهم ضهر شد همش استرس داشتم که جای سفره عقد منو ...

دیدی گفتم. این مسائل که شما بزرگش میکنی دعوا ایجاد میکنه.

هر چی آرزوی خوبه مال تو❤

عروسی ماهم فیلمبرداره و عکاس از دست شوهرم  عاصی شده بودن اخرشم دیدن اصلا فیگور و ژست درس حسابی بلد نیس عکاسه خانوم از کت شوهرم میگرف نشون میداد🤣

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
ولی اگه میدونستم شوهرم اینجور اخلاقی داره باهاش ازدواج نمی کردم عمراااا

یه چیزی! من خودم هیچ وقت رو هیچ چی حساسیت نشون نمیدم. اگه از چیزی بدم بیاد با آرامش یه بار میگم. همین کار من باعث شده همسرم همه چی رو بهم بگه. بالاخره ما که کل روز رو با اونا نیستیم. باید باهاش رفیق باشی ترس نداشته باشه ازت مخفی کاری کنه یا بترسه بهت بگه دعوا بشه

هر چی آرزوی خوبه مال تو❤
یه خانومی اینجا میگفت من خودم غذا سفارش میدم .چون اجازه نمیدم شوهرم با زنا حرف بزنه بعد تو رستوران ...

اره اونو خوندم منم تو ی تاپیکی

من اونجوری نیستم اما خیلی غیرتی ام😡😁

ما هنوزم وارد ناگزیرای زندگی امروزه نشدیم

ادمای عادی هستیم اما ترجیحمون رعایت اینجور مسایله

شوهرم به من گفت انرژی زا واست بگیرم من گفتم نمیخوام زنه گفت واسه من بگیر من سریع گفتم نمیخواد بگیری شوهرم جرعت نکرد نشست شوهرم رفت پایین اومد به زنه گفت رفتم بگیرم نداشته زنه گفت نمیخواد ناز میورد وقتی زنه رفت پایین گفتم تو بیجا میکنه گفتی رفتم بگیرم شوهرم گفت زشته الکی من گفتم رفتم نداشته بده از پایین اومدم دسته خالی الکی گفتم نداشته 

بله ماهم رفتیم اتلیه عکس بگیریم عکاس خانم بود حالت دست شوهرم رو میخاست بادست خودش تنظیم کنه ـامااااا ...

مگه داریم مگه مشه😀😁

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!