2789
عنوان

ازش بدم میاو

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 75 پست

استاتر  شما نه مشکلت فیلم برداره نه شوهرت مشکلت دل خودتته شکاکه . اگه با هزاران نفر دیگه هم ازدواج میکردی شک نکن طرفت و قبول نداشتی و و هزار اتلیه عوض میکردی بازم همین بود. شغل اتلیه اینه مجلس عروسی میاد میخواد یک کار حرفه ای ثبت کنه روزیش از اینجا میاد به روز باشه اگه بخواد با عروس و داماد خشک و عبوس باشه نمیتونه کار کنه. شوهر شما هم قطعا نمیتونه یک ادم منزوی و گوشه گیر بشهتو مجالس عبوس باشه. هیچ مردی نمیتونه و هیچ زنی . این کار سخته هر چقدرم مذهبی باشه ادم بازم بگو و بخند ربطی به سبکی نداره. اگه زندگیتو دوست داری روی ذهنت کار کن وگرنه بزودی همسرت و خسته و فراری میکنی جبوری برگردی خونه پدرت

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄
اره اونو خوندم منم تو ی تاپیکی من اونجوری نیستم اما خیلی غیرتی ام😡😁 ما هنوزم وارد ناگزیرای زندگی ...

همه روی داشته هاشون غیرت دارن

هیچ کس دلش نمیخواد کسی به همسرش نگاه هم بکنه

اما پیش میاد

اگر قرار باشه یه مرد با همچین چیزایی هرز بپره اول و اخرش میپره

والا اینحوری که شما میگی بقیه رو متهم به بی دینی و بی غیرتی میکنی در لفافه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستی یک عکس که دختر زنه از شوهرم گرفت گفت آقا داماد این ژست هارو از کجا یاد گرفتن  کسافت یعنی ...

خیلی بابا ریز بینی. از حرف کوچیک کوه نساز. ول کن بابا 

هر چی آرزوی خوبه مال تو❤
شوهرم به من گفت انرژی زا واست بگیرم من گفتم نمیخوام زنه گفت واسه من بگیر من سریع گفتم نمیخواد بگیری ...

واي شما وظيفتونه بهشون تا حدودي سرويس بدين حالا اگر اينقدر خانمه پر رو بوده نميدونم شايدم جاي پسرش بوده باهم راحتن دوست و اشنان 

شما خودت اصلا بايد قبل از شوهرت بهشون تعارف كني تو ديگه عجب دختري عستي من كه رفتم از تاپيكت عزيزم

عاصی    

ممنونم که منو از این سردرگمی نجات دادی😁😁😁😁

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
استاتر  شما نه مشکلت فیلم برداره نه شوهرت مشکلت دل خودتته شکاکه . اگه با هزاران نفر دیگه هم ازد ...

خدا پدر و مادرت رو بيامرزه

من اصلا حالم بد شد از كارهاي استارتر بيچاره شوهره

وای استارتر تو عین خواهر شوهرای منی از کاه کوه نساز چقد بددلی

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
نه من دارم از روحیه ی خودم میگم چکار بقیه تون دارم

اخه شما میگین من غیرتیم

یکی با متلک میگه نمیدونستیم فیلمبردار محرمه

اسی میگه من حساسم

اینا خصوصیات همه خانوماست

انگار بقیه همسرشونو حراج گذاشتن

خواهش اخه شما خیلی داشتی تلاش میکردی که صحیح بنویسی امیدوارم دلخور نشده باشین

نه بابا من جنبم بالاس😁🌹⚘

اخه شما میگین من غیرتیم یکی با متلک میگه نمیدونستیم فیلمبردار محرمه اسی میگه من حساسم اینا خصو ...

خب فیلمبردار محرم نیس

اینجا گفتن منم گفتم نمیدونستم محرمه

من روشوهرم غیرتی ام یعنی همینایی که گفتم ومنظورم حراج همسران بقیه نبود

خیلی سخت میگیری

من اصلا کاری به شما ندارم فرزندم