2777
2789
عنوان

بچها حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 80 پست

ولی بنظرمن اونجا ک پدرشوهرت گفت شوخی کرد باید میگفتی منم شوخی کردم اونجوری گفتی بدتر خرابش کردی 😥

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه این چه حرفیه زدی ؟  یا من یا خواهرت ؟  تو با یه امضا اومدی تو زندگیش خدایی نکرده با یه ...

عصبی بودم

ناراحت بودم خیلی

وقتی ی مرد خاهرشو بیشتر از زنش بخاد واقعا زندگی خیلی سخت میشه

داستان چند ساعت قبل من با مادر شوهر

میگه فلانی میپرسید ازم پ عروس بزرگت تو شهر غریب جایی نمیره؟کلاسی خیاطی ارایشگاهی

میگه منم گفتم نه همه کاراشو میاد اینجا انجام میده حتی ما ک میریم خونشون پایین نمیاد برای بدرقه کردن😲

ما طبقه سه هستیم بدون اسانسور.

اخه منو جلو فامیل میخواد خراب کنه گاو.انگار همه تا سر کوچه قراره بدرقه کنن.

انتظارات رو ببین 

هه بره به جهنم.

فردا شوهرم قرار حالش رو بگیره

عصبی بودم ناراحت بودم خیلی وقتی ی مرد خاهرشو بیشتر از زنش بخاد واقعا زندگی خیلی سخت میشه

عزیزم درکت میکنم ... اونم ناراحت بوده از دستت یه چیزی گفته حالا .. ولی بدون هر کس یه جایگاهی تو زندگی داره ‌ هیچ وقت تو موقعیتی قرارش نده که مجبور بشه یکیو انتخاب کنخ 

عصبی بودم ناراحت بودم خیلی وقتی ی مرد خاهرشو بیشتر از زنش بخاد واقعا زندگی خیلی سخت میشه

دلبری کن برا شوهرت اونوقت دگ هیچکس ب چشمش نمیاد جز خودت

رایانم جون مامان خدا تورو برامون حفظ کنه کاش بشه زودتردستاتو لمس کنم پسرم😘😘😘❤❤

چرا سكوت كردي اونجا نبايد ميگفتى شوخي نكن بايد با پنبه سر ببريمثلا همچين حرفي زد ميگفتي عزيزم سعي كن شيرين تَر حرف بزني و زبونت تلخ نباشه چون همه ازت دور ميشن به مرور من از اين مدل صحبت كردن خوشم نمياد

به برادر شوهرت هم ميگفتي به توچه كه دخالت ميكني درضمن من زن تو نيستم تو لطف كن به چيز هايي كه به تو. مربوط نميشن دخالت نكن و درست بامن صحبت كن وگرنه جواب هايي و ميدم كه تا اخر عمر فقط دنبال معنيش باشي

و خداوند سر را افريد تا روي گردن باشد نه در زندگي ديگران حواستون به زندگي هاى خودتون باشه
داستان چند ساعت قبل من با مادر شوهر میگه فلانی میپرسید ازم پ عروس بزرگت تو شهر غریب جایی نمیره؟کلاس ...

اگ شوهر آدم پشت آدم باشن عالیه

من شوهرم حداقل جلو خودم پشتم نیس

میدونم بدون شک حتی دختر خواهر یا برادراشو یا بچهاشونو ب من ترحیح میده