2777
2789
عنوان

بچها حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 80 پست

کاش تو جلوی بقیه جوابشو نمیدادی .. اشتباه کردی . اون کرم ریخت کاسه کوزه ها سر تو شکست ... حالا هم بحث با شوهرت بی فایده است . چرا به جایی رسوندیش که بهت توهین کنه ؟  موبایلتو خاموش کن اصلا هم جواب هیچ کدومشونو نده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره تنها امدم خونه من تنها هستم شبا شوهرم سره کاره کلا تنهام خانوادمم ی شهر دیگن

الهی😢😢😢 چی میکشی😣😣😭😭

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!
واااي😂😂

تازه هر دوهفته یکبار منو میبینه 

منم اصلا ن بخوام چیزیی بگم ن جوابی بدم

کلا ی چیزی نگه میمیره انگار باید خوشیه ادمو زهر کنه

میشه برامون صلوات بفرستی؟😚💐تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍
ن جلو همه ای حرفارو ب خواهر شوهرم زدمو اون زد بهش گفتم من اصلا باتو شوخی ندارم ولی دعوا با شوهرم ب ...

حالا اون عفریته به کنار حرفای برادرشوهره کلفت تر بود.اصلا میگفتی تو کی باشی که برا حدود مشخص کنی.

هری بابا

خب نباید رک میگفتی به شوخی یه چیزی میگفتی همه کیف میکردن اونم حالش جاش میومد بعدم اون که فرمانده داد ...

ب شوهرم گفتم یا من یاخواهرت انتخاب کن

گفت اون انتخابمه

آخه چجوری با مردی باشم ک همه چیزش خانوادشن

بخدا دارم دیونه میشم

چند روز پیش دکتر بودم کلی دارو دادتم

من فقط دو ساله ازدواج کردم.

یعنی ایقدر حالم بده ک نگو شوهرم بخاطر خواهرش هزارتا حرف زشت بهم زد گفت اونو انتخاب میکنه بخاطرش ب ...

واقعا که ...چ زشت

رایانم جون مامان خدا تورو برامون حفظ کنه کاش بشه زودتردستاتو لمس کنم پسرم😘😘😘❤❤
بار آخرته با خواهرم ایجور حرف نیزنی اون ده سال از تو بزرگتره منم بهش گفتم بزرگی ملاک تیس شعور ملاکع ...

چقدر برادرشوهرت بیشعوره

کثافت اشغال، اعصابم خورد شد

میزدی تو دهنش نکبتو، میگفتی تو سر پیازی یا ته پیاز خودتو انداختی وسط 

ب شوهرم گفتم یا من یاخواهرت انتخاب کن گفت اون انتخابمه آخه چجوری با مردی باشم ک همه چیزش خانوادشن ...

همونه.چون تازه ازدواج کردی سیاست رفتاری بلد نیستی.

اگر با سیاست و زیرزیرکی رفتار میکردی اینجوری نمیشد.

وقتی پدرشوهرت گفت داره باهات شوخی میکنه باید با خنده میگفتی عه پ چرا حرف منو جدی گرفتید؟منم شوخی کردمممم

آره تنها امدم خونه من تنها هستم شبا شوهرم سره کاره کلا تنهام خانوادمم ی شهر دیگن

چقد سخت

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
ب شوهرم گفتم یا من یاخواهرت انتخاب کن گفت اون انتخابمه آخه چجوری با مردی باشم ک همه چیزش خانوادشن ...

اخه این چه حرفیه زدی ؟  یا من یا خواهرت ؟  تو با یه امضا اومدی تو زندگیش خدایی نکرده با یه امضا هم میری .... واقعا فکر کردی میگه باشه  خواهرمو که از گوشت و خون هم هستیمو میزارم کنار تو رو انتخاب میکنم ؟؟؟  

تازه هر دوهفته یکبار منو میبینه  منم اصلا ن بخوام چیزیی بگم ن جوابی بدم کلا ی چیزی نگه میمیره ...

خواهر شوهرم داری عزیزم؟؟

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!