2777
2789
عنوان

خونه

211 بازدید | 23 پست

شوهرم یه خونه دیده ماهی 500 ته شهر هست ولی من رو دوست دارم برای اجاره... میگه از پسش برنمیام.... تو جشن کوتاه اومدم با بی پولی هاش ساختم... یعنی خونه ای که میخوام توش زندگی کنم رو نباید دوست داشته باشم!! پشیمونم زنش شدم.. پول نداره... هیچی به میلم نیست... افسرده شدم.. هی گفتن خوبی مهمه... به خدا پول هم مهمه...

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله مهمه ولی کاریش نمیشه کرد قبل ازدواجتون باید به این چیزا فکر میکردید 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

چطور دلت میاد اینطوری بگی بخدا خوبی مهمه مرد بودنش مهمه الان عصبی هستی ولی میلیاردرم باشی خیانت کنه دروغ بگه طرف خانواده اش باشه مفت نمی ارزه حالا برعکس من ی خونه دید500چقد دوستش دارم ولی میدونستم اذیت میشیم اخرماه یکی دیگه دیدم300عالیه از اونم شیک تروچقد دوستش دارم وسط شهر اون جز مسکن مهربود بسپارب خدا عزیزم 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

عزیزم اگه تازه عروسی راضیش کن برید اون خونه واسه سال اول خوله ولی اگه چندیاله عروسی کردی بیخیال شو پونصد تومن زیاد نیست ولی در سال میشه۶میلیون برای ادمای کم درامد سالی۶میلیونم از دست بدن یجور پسرفته

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه
بله پول هم مهم هست اما شما. با وجود دونستن این شرایطش زنش شدی قبلش باید فکرشو میکردی

به من نگفت این همه قرض داره.. گفت قرض داره ولی نگفت اینهمه با اینکه من میزان بدهی رو ازش پرسیدم

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***