2777
2789
نااميدم اخه سقط قبليم همينطوري بود خون ريزي داشتم😔 باز من خودمو كنترل ميكنم ك شوهرم ناراحت نشه ولي ...

خيلي سخته من خودم ديروز سقط كردم با اينكه فكر ميكردم ايندفعه حتما دق ميكنم خدا خودش آرومم كرده

وای عزیزم معذرت میخوام ولی وضعیت شوهرت خوب نیس . الان جلوگیری کن تا زمانی ک شوهرت خوب بشه .. مورفولوژی اب نرمالش خیلی بده ۹۷

سرعت اسپرمای خوبشم کم هس باید بشه بالا ۶۰ 

اسپرمای ک سرعت ندارن در واقع مرده هستن

۵۰ هس 

برین یک دکتر خوب اورلوژی معاینه بشه اگ واریکوسل نداشت دارو بده تقویتش کن 

منم شوهرم صعیف بود عمل کردن بهتر شد  بعل ۹ماه عمل بدون جلوگیری باردار شدم ولی سقط شد چون دکترم گفت بازم ضعیفه

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مروفولوژي نرمالش چند هست؟

ننوشته ولی احتمال زیاد ۳ باید باشه  برا همسرتون 

برا شوهر من ۳۶ بود بازم نی نی م سقط شد .. البته قبل عمل ۴ بود ک یکسال کلا باردار نشدم تا شک کردیم ب اسپرماش و فهمیدیم اوضاع از چه قراره

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
 ببخشيد من يه كم گيج شدم مگر نگفتيد ٩٧ هست؟؟

عزیزدلم ۹۷  اب نرمال هست . یعنی بد 

۳ درصدش نرمال ‌یعنی خوب

به نظرت جنين رو بدم آزمايشگاه فايده اي داره؟؟؟

نمیدونم عزیزدلم .