2777
2789
عنوان

دعوای شوهرم با مامانم😔

2658 بازدید | 78 پست

مامانم برای زایمانم نزدیک بیست روز از سبزوار اومد تهران بابام نیومد چون کشاورزی اینا داشتیم قرار بود  بعد دهمم مامانم منو ببره سبزوار ده روز  اونجا بمونم  چون معتقدیم زن زاعو تا چهل روز نباید تنها بمونه  اما پدر شوهرم اینا زنگ زدن به شوهرم و گفتن هوا گرمه نزار زنت بره بچت مریض ما بعد دهم میایم تا چهل پیش زنت هستیم حالا دوتا خواهر شوهر کوچیک دارم اینقدر اذیت میکننن اینا به کنار یه برادر شوهر مجرد دارم پدرشوهرمم هست جلو اوناا اخه معذبم بازم اینابه کنااااار ده روز وایستادن میخوان برن دعوای مامانم با شوهرمم سر همین قضیه بود مامانم میگفت من اذیت میشم اینجوری شوهرمم واسه حرف باباش میگفت نه بچم مریض میشه دعواشون شد و حرفای سنگینی به هم زدن 😔مامانم روزی که رفت با دل پر چشای پر اشک رفت تو بغلم گریع کرد میگفت انتظار نداشتم از شوعرت بعد تو عصبانیت به شوهرم گفت اگه بیاین خونمون راتون نمیدم شوهرمم سر همین حرف میگه باااید مامانت زنگ بزنه بگع ببخشید اگرم این کارو بکنع بازم هیچ وقت خونشون نمیریم الان ده روزه که یه بغض سنگین تو گلومه هی یاد چشای پر اشک مامانم میفتم تازه این نصف ماجرا هم نیس 😔😔

چنان دلگیرم از دنیا 💫که خود را هم نمیخواهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ 

دورت بگردم

حدا کمک کنه حالت زودتر خوب شه

کاش شوهرت الان درکت کنه که افسردگی بعد زایمان نگیری

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.