2777
2789
عنوان

دعوای شوهرم با مامانم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2664 بازدید | 78 پست
عزیزم حرفات درسته ولی گفتم کع حرفایی که گفتم نصف ماجرا هم نیست😔 

خب عزیزم       شما اومدی  کمک و راهنمایی می خوای        من علم غیب که ندارم   چیزی که بهم میگی رو تحلیل می کنم و نظرم رو میدم

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
گلم مردا تو عصبانیت هزار تا حرف میزنن ولی بعدش پشیمون میشن؛ بهش بگو اشکال نداره؛ مهرم رو میزارم اجرا ...

شوهرم منو دوست داره منم دوست ندارم این کارو بکنم فقط مشکلش اینه که حرف شنوی از خانوادش داره 

چنان دلگیرم از دنیا 💫که خود را هم نمیخواهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا اینجور مردارو لعنت کنه. دقیقا همین اتفاق واسه من افتاد. مامانم بعد ۱۲روز باچشم گریون رفت. باعث ب ...

منم همین طوری  میرم حموم یا دسشویی تند تند اشکام میاد یجورایی از زندگی دلسرد شدم دیگه شوهرمو مثل قبل نمیبینم میگن زن زاعو پاکه دعاش مستجابه خدا خودش میدونه چقدرر زار زدم که این کدورت ها از بین بره ولی داره بدتر میشه فقط ساکت نشستم ببینم اخرش چی میشه

چنان دلگیرم از دنیا 💫که خود را هم نمیخواهم
منم همین طوری  میرم حموم یا دسشویی تند تند اشکام میاد یجورایی از زندگی دلسرد شدم دیگه شوهرمو مث ...

ایشالا این روزا زود بگذره ولی تو دل آدم میمونه. چون الان حساسترین دوران یه زنه