2789
عنوان

اسم پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 57 پست
منظورم این بود که عیسی و موسی و مریم مال همون دیار بودن مسیحی ها هم اسم مال دیار خودشون و میزارن.مثل ...

ولی من نطرم مثل شمانیست راستی ایلیا همون علیه که مسیحی ها میذارن 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

منظورم این بود که عیسی و موسی و مریم مال همون دیار بودن مسیحی ها هم اسم مال دیار خودشون و میزارن.مثل ...

منم بخوام مسخره کنم میتونم خیلی از اسامی رو مسخره کنم ایرانی و غیر ایرانی هم نداره  ولی شخصیتم اجازه نمیده 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم بخوام مسخره کنم میتونم خیلی از اسامی رو مسخره کنم ایرانی و غیر ایرانی هم نداره  ولی شخصیتم ...

عزیزم شما میخوای همرو باخودت هم نظر کنی و اصلا هم انتقاد پذیر نیستی و به حرفای بقیه هم توجه نداری و میخوای به هر ترتیبی هست بقیه رو قانع کنی دلت میخواد الان همه بگن وای محمد حسن چه اسم قشنگی خیلی تکه بزار به بقیه توجه نکن خیلی عالیه.خب خیلی هم قشنگه درسته مهم اسم نیست مهم اینه که شما چطور فرزندتو صدا بزنی که به دل بشینه به قول معروف یه محمدحسن بگی ده تا محمدحسن از دهنت دربیاد.ولی اگر نظر بقیه برات مهم نیست تایپیک نزن چون اینجا همه نظرشونک میگن و راهنمایی میکنن .من خودم به شخصه میخواستم اسم پسرمو بزارم ارسلان دو رو بری هام بدون اینکه من حتی ازشون بپرسم راجع به اسم گفتن یکم قدیمیه سنگینه اسم جدید بزار.اما من این اسم و دوست داشتم لای قران گذاشتم این اسم اومد.چندین بار میخواستم تایپیک بزنم بقیه دوستان نظر بدن اما باخودم فکر کردم منکه این اسمودوست دارم شوهرم دوست داره لای قرانم این اومد چرا دلمو چرکی کنم که بعد پشیمون بشم چرا نذاشتم.شما هم همون چیزی که دلته بزار به کسی توجه نکن

هرآنچه را برای خود میپسندی برای دیگران بپسند.
عزیزم شما میخوای همرو باخودت هم نظر کنی و اصلا هم انتقاد پذیر نیستی و به حرفای بقیه هم توجه نداری و ...

دوست عزیز حالت خوبه ؟ این چه طرز صحبته ؟ من تاپیک زدم برای دل خودم شما دوست نداری نیا داخلش 

دوست عزیز حالت خوبه ؟ این چه طرز صحبته ؟ من تاپیک زدم برای دل خودم شما دوست نداری نیا داخلش 

التماس تفکر دوست خوبم.من دارم میگم اسمی که انتخاب کردی و دوست داری رو بزار چون معلومه دلت همین اسمو میخواد و نظر کسی نه برات مهمه نه انتقاد رو قبول داری.دکترم هستی خخخخخ بای.ریپلای نکن

التماس تفکر دوست خوبم.من دارم میگم اسمی که انتخاب کردی و دوست داری رو بزار چون معلومه دلت همین اسمو ...

تو تاپیک من منو ریپلای کردی هرچی دلت خواسته گفتی بعد میگی ریپلای نکن و التماس تفکر التماس تفکر به خودت که با دلایل مسخره میخوای بقبه رو مجاب کنی اسم امام ها رو نذارن

التماس تفکر دوست خوبم.من دارم میگم اسمی که انتخاب کردی و دوست داری رو بزار چون معلومه دلت همین اسمو ...

در ضمن با خنده ی تو مدرک و تحصیلات من زیر سوال نمیره 😊

تو تاپیک من منو ریپلای کردی هرچی دلت خواسته گفتی بعد میگی ریپلای نکن و التماس تفکر التماس تفکر به خو ...

برو بابا خدا شفات بده هر اسمی میخوای بزار برو اصلا برا عربا جونتم بده والا.عرب پرستین دیگه جون به جونتون کنن همین عرب پرستیای شما ادمای جاهل باعث شده عربا دست از سر کشورمون برندارن اونا روز به روز شکماشونو گنده تر کنن و شما رو درگیر اماما و اسماشون کنن.برا این بهت گفتم التماس تفکر.اماما عزیزن اما یدونه ان .این تو و امثال تو هستین که با گذاشتن اسم ائمه روی بچه هاتون باعث بی احترامی به اون ها میشین.والا منکه از اول گفتم برا ائمه ارزش و احترام قائلم.

برو بابا خدا شفات بده هر اسمی میخوای بزار برو اصلا برا عربا جونتم بده والا.عرب پرستین دیگه جون به جو ...

خدا فعلا تو رو باید شفا بده که انقدر نژاد پرستی و استدلال مسخره داری و به بقیه تهمت تحمیل عقاید میزنی 

خدا فعلا تو رو باید شفا بده که انقدر نژاد پرستی و استدلال مسخره داری و به بقیه تهمت تحمیل عقاید میزن ...

اینکه آدم به اصل و نسبش پایبند باشه به هیچ عنوان معنیش نژاد پرستی نیست خانم دکتر.اینکه یک نژاد دیگه رو پرستش کنی و بزاری ریشه بدونن تو مملکتت غیر انسانی و غریبه پرستیه.من دیگه جوابی ندارم بدم .من فقط قصدم این بود که بگم اسم قشنگی انتخاب کردی .اما اکثریت اینجورین که در پستای قبلی گفتم اما شما هی سعی کردی حرف من رو نفی کنی.موفق باشی دوست عزیز شب بخیر