2789
عنوان

اسم پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 57 پست

اون اقاهه تو مشهد هم که پسرش رو کشتن محمدحسین ازغدی رو میگم اسم یک پسرش محمدحسین بود و اسم یک پسرش محمد حسن هست.چه خانواده با کمالات و با فرهنگ با ریشه ای هستن.بسیار عالی 

هرآنچه را برای خود میپسندی برای دیگران بپسند.
من تو بيمارستان خانمه كه واسه ثبت نام اومده بود وقتي گفتم اسم بچم چيه توپيد بهم كه چرا ميون اين همه ...

والا به خدا اخه من چیکار به اسم بقیه دارم کلا قراره یه بچه بیارم یه نیتی دارم باید واسه همه توضیح بدم 😂

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین گلم پسرش میره مدرسه و توی مدرسه بچه ها اسم پدرش و مسخره میکنن..گفتم فرهنگ عامه پایینه

اره درست میگی من منظورم این بود که عزت تو ذات ادمه من همسرم اسمش ابراهیمه که به اصطلاح شاید کمی قدیمی باشه ولی شخصیتش انقدر عزیزه که خودش باعث شده خیلی ها عاشق اسمشبشن 

اره درست میگی من منظورم این بود که عزت تو ذات ادمه من همسرم اسمش ابراهیمه که به اصطلاح شاید کمی قدیم ...

ابراهیم که خیلی اسم قشنگیه

من کانادا هستم اینجام مسیحی ها میذارن ابراهام..همون ابراهیم

من تو بيمارستان خانمه كه واسه ثبت نام اومده بود وقتي گفتم اسم بچم چيه توپيد بهم كه چرا ميون اين همه ...

کاری ندارم ولی واقعا ما ایرانی هستیم چرا نباید از فرهنگ و تمدن خودمون استفاده کنیم خدایی کدوم یکی از عربا اسم بچش و ایرانی میزاره یعنی هیچ کشوری همچین کاری نمیکنه یک پرتغالی رو دیدی اسمش ابوالفضل باشه یا یک افریقایی رو دیدی اسمش آرش باشه.من برای تمام ائمه ارزش و احترام قائلم اما بعنوان یک الگو دلیلی نداره که بخوام بخاطر این احترام اسم امام ها رو روی بچم بزارم چون امام های ما واقعا یک دونه بودن و باید همون یکدونه بمونن.از نظر من اگه ده هزارتا علی دیگه هم بدنیا بیاد حضرت علی نمیشه.پس بهتره ما ایرانی بودنمون رو حفظ کنیم.اینم که میگن اسم اماما رو بزلریم رو بچه هامون خلق و خوشون و الگوشون مثل ائمه بشه اشتباهه مگه کسی که اسم امامی داره قاتل و دزد نشده؟پس بازم بهتره به احترام ائمه اسمشون رو محترم بشماریم و یکدونه بمونن

ابراهیم که خیلی اسم قشنگیه

کلا گفتم به نظ ر خودمم  قشنگه ولی منطورم این بود اگه پدر یا مادری به خاطر یه نیت پاکی اسم بچشونو یه اسمی که کمی قدیمی تره میذارن فقط خود اون بچه است که میتونه با رفتارش به خودش و اسمش عزت بده و نباید به خاطر یه عده بی فرهنگ از اسمش خجالت بکشه یا بره عوص کنه البت۶ که از نطر خودم محمد حسن و ابراهیم خیلی خیلی خیلی قشنگن 

کاری ندارم ولی واقعا ما ایرانی هستیم چرا نباید از فرهنگ و تمدن خودمون استفاده کنیم خدایی کدوم یکی از ...

خیلی پیچیدش کردی ولی مسیحی ها هم حتی عیسی و موسی و نوح و مریم و ابراهیم میذارن 

خیلی پیچیدش کردی ولی مسیحی ها هم حتی عیسی و موسی و نوح و مریم و ابراهیم میذارن 

خب عیسی و موسی و مریم پیامبرای مسیحیا بودن  چرا نباید بزارن؟؟

خب عیسی و موسی و مریم پیامبرای مسیحیا بودن  چرا نباید بزارن؟؟

خب ما هم اسم امامهامونو میذاریم البته من بحثی راجع به ایرانی و غیر ایرانی ندارم چون از نظرم اینکه کسی دو قطبی اینطوری درست کنه کار درستی نمیکنه ولی من خودم دوست داشتم اسم پسرم مذهبی باشه حالا به دلایل خودم نزدیک ترین افرادمم هستن کسایی که اسم سام و .. دارن و اصلا هم مشکلی ندارم چون من هم ایرانیم هم مسلمون 

بابا اسم سلیقه ایه بحث نداره هر کی هر چی دوست داره میذاره بچه ها هم دیگه زیر بار زور نمیرن خوششون ...

البته به تربیتش هم بستگی داره 

خب ما هم اسم امامهامونو میذاریم البته من بحثی راجع به ایرانی و غیر ایرانی ندارم چون از نظرم اینکه کس ...

منظورم این بود که عیسی و موسی و مریم مال همون دیار بودن مسیحی ها هم اسم مال دیار خودشون و میزارن.مثل سارا و ایلیا و عیسی و موسی و مریم .عربا هم اسمای دیار خودشونو میزارن اسم ائمه رو که نمیزارن ما هم باید اسم های دیار خودمونو بزاریم تا جداسازی بشه.جدا بر احترام به ائمه که بخدا بی احترامیش بیشتره از احترامش .محمد و که ممد صدا میزنن فاطمه رو که فاطی صدا میزنن و ...حتی اگر مادر پدر به بهترین شکل ممکن صدا بزنن بازم تو مدرسه یا توی هرجای دیگه کسایی هستن که به اینجور اسامی بدون توجه به اینکه اسامی ائمه هست بی حرمتی میکنن.پسر داییم اسمش حسن بود موقع تبلیغ حسن خطرناکه انقد مسخرش میکردن یا انقد بهش حسنی و حسن کچل گفتن که رفت اسمشو گذاشت ابوالفضل بهتر بشه الانم همه بهش میگن ابولی.کاری ندارم که کسی که بخواد مسخره کنه برا هر اسمی یه چیزی میتونه بگه اما لااقل برااسم ائمه احترام قائل بشیم.من جدای از بحث اینکه ایرانی هستیم و باید اسم ایرانی بزاریم احترام برا ائمه قائلم