2777
2789
عنوان

دزدی دوست صمیمی

92 بازدید | 11 پست

بچه ها توروخدا نظرتونو بگین دارم دیوونه میشم،چند روز پیش رفتم پارک دیدم دوستم نشسته رفت و آمد خانوادگی نداریم فقط پارک.رفتم نشستم یهو گوشواره من افتاد چون اونیکی هم کم نشه جفتشون درآوردم گزاشتم داخل کیفم اونم قشنگ دید تا آخر خونه اون زیپو باز نکردم نه سوراخه نه استر داره.اومدم خونه دیدم یکیش نیست یادم افتاد چنبار کیفمو پیش دوستم گزاشتم رفتم دنبال بچه ها

میخواست ببره دوتاش رو میبرد

خیلی وقتا قضاوت اشتباهه

ما فضول نیستیم فقط داریم برا فهمیدن نتایج کنکور بقیه میمیریم🫡🫡🫡🫡😐😐😐😐،،،،، تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین،

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

میخواست ببره دوتاش رو میبردخیلی وقتا قضاوت اشتباهه

ببین شوهرم میگه دست انداخته تو کیف نتونسته دوتاشو برداره یا اینکه واسه رد گم کنی که من شک کنم بگم افتاده چون خیلی موذیه

بهش زنگ زدم التماس کردم گفتم شوهرم عصبانی میشه گفت زنگ پلیس بیاد خونمو بگرده منم اعاده حیثیت میکنم.

ولش کن

بنظرم برا طلایی که معلوم نیست چه سده نباید بهش تهمت میزدی

هر اتفاقی ممکنه برا طلات افتاده باشه

ما فضول نیستیم فقط داریم برا فهمیدن نتایج کنکور بقیه میمیریم🫡🫡🫡🫡😐😐😐😐،،،،، تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین،

دزد نگرفته پادشاه اونم پس نمیده دیگه

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
نه کیف من حوریه که از صد طبقه هم پرت کنی چیزی از توش نمی افته .رفتم پارک و صدبار گشتم

نمیدونم ولی تهمت اونم به دوست درحالیکه شما داری خیلی خیلی دل و جرات میخواد و تاوان بدی داره..