2777
2789

الان بهتون میگم فازش چیه

این خانم که ظاهرا اسباب خنده دیگران شده با این کار فالوراش بالا رفته و معروف میشه و دیگران برای تبلیغ ازش استفاده میکنن و پول هنگفتی نصیبش میشه با هر بار لایکی که میشه ثروتش بیشتر و بیشتر میشه و در نهایت میشه یه خر پول و مجددا عمل میکنه و به حالت طبیعی اولش برمیگرده و به ریش و سیبیل ماها میخنده 

میگن چشام سگ داره   
دوسش دارم دونبالش میکنم اما نمیتونم درکش کنم 

چیشو دوست داری دقیقا؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این اومد یه کانال تلگرامی زد گفت هرچی بپرسید میگم. راستش منم خیلی دوست داشتم بدونم چرا این شکلی کرده خودشو. گفت هیچ دلیل خاصی نداره. من عروس مردگانو دوست دارم دلم میخواد شبیهش باشم. حتی بیشترم سعی میکنم اون شکلی شم. حالا همه میگفتن پسره گذاشته رفته و طرف شکست عشقی خورده. گفت خونوادمم منو پذیرفتن دیگه همینجوری. الانم داره نامزد میکنه. بعدم اینکه بچه ست...17 سالشه...گفت یه جاهایی فتوشاپه ولی تو فیلمام معلومه قیافم. یه گریم دارم

ببخشیدا ولی این روزا چقد سطح سلیقه و شعور وشخصیت بعضی خانما افت کرده که همچین روانیایی رو دنبال میکنن

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

الان بهتون میگم فازش چیه این خانم که ظاهرا اسباب خنده دیگران شده با این کار فالوراش بالا رفته و ...

کی به این عتیقه واسه تبلیغ پول میده..طرف اگه کارشو با این بشر تبلیغ کنه به جای اینکه معروف شه و سوت کنه برعکس ضرر میکنه..چون همه میگن طرف چقد کارش داغونه که این بشر واسش تبلیغ میکنه😂😂😂

🖤

بعضیا میگن فتوشاپه اما من حس میکنم یه قسمتش جدا از اغراقش، واقعیت داره

واقعیته . یسری فیلمم گرفته بود میداد بیرون .گرفته بودنش بخاطر فیلماش تی وی اخبار شطرنجیشو نشون دادخیلی ساله اینکارو کرده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز