2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اینطوریم نیست مردای خوبم هستن فقط چون یه سریا که بهشون خیانت شده یا از دست شوهرش ناراحتن همون موقع تاپیک می زنن به نظر همه اینجورین ولی کسی که از زندگیش راضی باشه آیا تاپیک میزنه که چه شوهر خوبی دارم

نور بر تاریکی پیروز است🕊✌🏻⏳️

منم به همه مشکوک شدم😐

💚خدایا تو بساز،تو بسازے قشنگ ترہ💚😇همه گفتن ماشاالله بیشتر از سنش میفهمه،اما کسی نفهمید بیشتر از سنم سختی کشیدم و برای فهمیدن هر چیز تاوان دادم

والا من همیشه نسبت به قیافه ی خواستگارام سختگیری میکردم بعد هم دوست داشتم شوهرم خیلی امروزی و اجتماعی باشه حتی برام مهم نبود با خانمها راحت باشه از این بچه مثبت ها بدم میومد از وقتی تو این سایت اومدم فهمیدم چه آدم های خوبی را سر این چرت پرت ها از دست دادم   

خب زندگیه دیگه   خیلی ها هم سرشون بتنشون میارزه زنها هم خیانتشون زیاد شده  اکثرشم اینترنتی هستش متاسفانه  اینجا هم سایت زنونه هست فقط شکایت میکنن  و اینکه زنها خیلی حساسن  مثلا شوهر به یکی نگاه کنه عزا میگیرن  همین تایپیک نیوشا ضیغمی چیه؟؟! خب خانوما هم کشته مرده بعضی بازیگرا وخواننده های مردن حالا  ولی بروز نمیدن کسی هم نیست دقققق کنه

نه اینطوریم نیست مردای خوبم هستن فقط چون یه سریا که بهشون خیانت شده یا از دست شوهرش ناراحتن همون موق ...

من نميدونم واقعا چه جوري اطمينان كنم حتي با چشماي خودم ديدم مرده انقد خوب بوده هيچ كس فكرشو نميكرد اين كارو كنه اخرم خيانت كرد به زنش