2777
2789
عنوان

دردپریود و علائم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 26 پست
وقتی وایسادم یه کم سفت تره اما میخوابم کاملا شله. واسه ایناالان زودنیست حالااگه باردارباشم؟

من پنج هفتگی این علائمو داشتم یکمم نفسم سنگین بود شما عصر ی بیبی چک دیگه بزن ب امید خدا بارداری

همسرم دلیل من است. 💜🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پنج هفتگی این علائمو داشتم یکمم نفسم سنگین بود شما عصر ی بیبی چک دیگه بزن ب امید خدا بارداری

باشه جانم هرچی شدخبرشو میدم ممنونم. اماصبحی زدم. بازفرداصبح میزنم بهتره چون میگن اولین ادرارغلیط تره

خدایاشکرت که یه نی نی تو دلم دارم تااینجاش خودت باهام بودی، ازاین بعدهم خودت مواظبش باش که سالم وصالح به دنیا بیاد... خدایا هرکی نی نی نداره به حق این ماه عزیز بهش بده وبه صلاحش باشه... 
ولی دوتا بخر دوتا همزمان. خارجی خوبشو بخر

میشه مارک خوب خارجی بگین 

منم دوروز پیش موعدم بود مدیکورمنفش شد ولی نمیدونم یه حسی بهم میگه بارداری

آخه یجوریم

برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین
میشه مارک خوب خارجی بگین  منم دوروز پیش موعدم بود مدیکورمنفش شد ولی نمیدونم یه حسی بهم میگه با ...

نمیدونم مارکشو ولی اونی ک همیشه میخرم جعبه صورتی داره جوابشم دقیقه

همسرم دلیل من است. 💜🌱

من همیشه مدیکورمیزدم این دفعه لاوین رزگرفتم پاکتش هم صورتیه

خدایاشکرت که یه نی نی تو دلم دارم تااینجاش خودت باهام بودی، ازاین بعدهم خودت مواظبش باش که سالم وصالح به دنیا بیاد... خدایا هرکی نی نی نداره به حق این ماه عزیز بهش بده وبه صلاحش باشه... 
میشه مارک خوب خارجی بگین  منم دوروز پیش موعدم بود مدیکورمنفش شد ولی نمیدونم یه حسی بهم میگه با ...

من همیشه مدیکورمیزدم عزیزم ایندفعه لاوین رزگرفتم پاکتشم صورتیه.راستی چجوری هستی که حس بارداری داری گلی؟ 

بچه ها چراکسی نمیاد؟ یعنی کسی دیگه اینجوری نبوده؟؟؟ 

من همیشه مدیکورمیزدم عزیزم ایندفعه لاوین رزگرفتم پاکتشم صورتیه.راستی چجوری هستی که حس بارداری داری گ ...

از یه هفته قبل ک همش سرگیجه دارم و تنگی نفس 

حالا اینجور نیستم 

دوروزه که ترشح دارم جوری حس میکنم بعضی وقتا خودمو خیس میکنم 

نمیدونم دیگه اخه دوروز پیش بی بیم منفی شد

شما چجورین

برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین
از یه هفته قبل ک همش سرگیجه دارم و تنگی نفس  حالا اینجور نیستم  دوروزه که ترشح دارم جوری ...

منم فردا یا پسفردا موعدمه. ولی ازچندروزه درد پریودی دارم وسینه هام دردمیکنه. همش حس میکنم فردامیخام پریودشم

برای اولین بارسرموقع پری اومد