2777
2789
عنوان

دردپریود و علائم بارداری

171 بازدید | 26 پست

سلام دوستان نی نی سایتی.بچه ها من سه ماهه تواقدامم. تواین چندماه هرماه یه هفته زودتر پری اومد.وهیچ علائم ودردی از پریودی نداشتم وخونریزیمم سبک تربود. فردا یا پس فرداموعدمه.ازاول این هفته دل دردپریودی دارم که این دوروزبیشترشده. سینه هامم وقتی فشارمیدم دردمیکنه اما ترشح آنچنانی ندارم خیلی خیلی کم اونم رقیق.دوروزپیش بی بی چک گذاشتم بعدچندساعت یه هاله باریک خیلی  کمرنگ انداخته.فکرکنم اعتمادی بهش نیست بعدچندساعت اما خیلی ها تونی نی سایت باهمین چندساعت بعدش هم حامله بودن اما امروزبازگذاشتم منفیه.یعنی امیدی نیست؟ توهمین یکی دوروز پری میاد؟ آیاکسی اینجوری بوده که بی بی چکش بعد موعد مثبت شه قبلش منفی؟؟؟ منتظرابیاین توتاپیکم باهم باشیم همه. ممنونم

خدایاشکرت که یه نی نی تو دلم دارم تااینجاش خودت باهام بودی، ازاین بعدهم خودت مواظبش باش که سالم وصالح به دنیا بیاد... خدایا هرکی نی نی نداره به حق این ماه عزیز بهش بده وبه صلاحش باشه... 
من دقیقن همین حالتا رو داشتم مثبت بود بضی بیبی چکا خطا داره دوتا همزمان بزن ولی بنظر من بارداری شما ...

ان شاالله. شماچه موقع ازموعدت گذاشتی گلم؟ 

خدایاشکرت که یه نی نی تو دلم دارم تااینجاش خودت باهام بودی، ازاین بعدهم خودت مواظبش باش که سالم وصالح به دنیا بیاد... خدایا هرکی نی نی نداره به حق این ماه عزیز بهش بده وبه صلاحش باشه... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ناخاسته باردار شدم پریودامم نامنظم بود زیاد پیگیر نشدم ۱۰روز گذشته بود ک بیبی زدم مثبت شد

اهان. من قبل اقدام همیشه دردپریودی وسینه دردداشتم. اما بعداقدام که دوبارپری اومد دیگه حسش نکردم هرچی هم سینمو فشار میدادم دردنمیکرد دل دردم هم خیلی کم داشتم. اما این ماه باز مثل قبل اقدام شدم. نمیدونم پری میاد یا باردارم. اما بی بی که منفیه. تاالان نبایدمثبت میشد؟ 

بچه هاکجایین،؟ بیاین

مگه نمیگی ی حاله کمرنگ داشته؟

دوروزپیش بعد چندساعت هاله انداخته بود. اماامروزهیچی

دوروزپیش بعد چندساعت هاله انداخته بود. اماامروزهیچی

دوباره انجام بده هاله کمرنگ ینی مثبت چون هنو سن بارداری کمه پررنگ نشده بیبی چک امروزت احتمالن خطا داشته

همسرم دلیل من است. 💜🌱
مگه نمیگی ی حاله کمرنگ داشته؟

اما من تواین سه ماه بیشتراز سی تا بی بی گذاشتم. حتی بعد دوروز هم یه هاله ننداخته بود. اما مال دوروزپیش بعدچندساعت اینجوری شده بود. اما امروز بازهیچی

زیر دلتو فشار بده ببین سفت و ضخیم شده یا نه

نه. آخه من قبلا فشارنداده بودم که الان تغییرشومتوجه بشم

دوستان چراکسی توتاپیکایی که من میزنم نمیاد؟ همش یکی دونفرمیان

نه. آخه من قبلا فشارنداده بودم که الان تغییرشومتوجه بشم

متوجه میشی فشار ک میدی انگار ب دیوار دست میزنی فشردع نمیشه بعدشم خودت ی حس ضمختی داری امتحان کن حالا

همسرم دلیل من است. 💜🌱
متوجه میشی فشار ک میدی انگار ب دیوار دست میزنی فشردع نمیشه بعشدم خودت ی حس ضمختی داری امتحان کن حالا

وقتی وایسادم یه کم سفت تره اما میخوابم کاملا شله. واسه ایناالان زودنیست حالااگه باردارباشم؟