2777
2789
عنوان

دعوای شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 23 پست
چرا یکم توضیح بده دوست عزیز

نه عزيزم كجا بري؟؟؟چقدر ساده اي.يكي دوسال صبر كن ببين چي ميشه.دندون رو جيگر بذار.اون زنش كجاس؟

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه عزيزم كجا بري؟؟؟چقدر ساده اي.يكي دوسال صبر كن ببين چي ميشه.دندون رو جيگر بذار.اون زنش كجاس؟

اون شوهر کرده. ماهم دوساله ازدواج کردیم. اخرسال پسرش میاد پیشمون. زمینی هم ک باهم خریدیم ک البته ب اسم من نیست هنوز فروش نرفته ک پولمو بده.  زمین هنوز مشاعه و فروش نمیره😔

بله. اخه چرا فشار خانوادش باشه. ۳۶سالشهههه

خب خیلیا بیشتر از این هم سنشونه ولی خانواده شون روشون تسلط دارن،هیچ وقت برای تحقیق پیش همسر سابقش رفتی؟اونم از این موضوع ناراحت بود؟

نرفتم.😔 روم نشد اخه ۲۳سالم بود

روشدن که نمیخواست، اما حالا گذشته، ولش کن.

به الان بچسب، چرا انقدر تو اون محیط ناراحتی؟زیاد از حد به خانواده اش سر میزنه؟اونا رفت و امد غیر معقول دارن یا چی؟

روشدن که نمیخواست، اما حالا گذشته، ولش کن. به الان بچسب، چرا انقدر تو اون محیط ناراحتی؟زیاد از حد ب ...

اخه منطقش خوب نیست و بیفرهنگ هستند مردمش. و قدیمی و کثیفه.  ولی اینا عادت کردن.شوهرم اهل ریسک نیست