2777
2789
عنوان

دعوای شدید

272 بازدید | 23 پست

سلام دیشب منو شوهرم دعوای شدیدی کردیم...الکی الکی شدید شد

بهش گفتم بیاخونه رو بفروشیم بریم محل ما ک بالاشهره زندگی کنیم.و باکلی ذوق تعریف کردم اونم اولش گفت خوبه باشه.انگار بچه گیر اورده بعد ک اصرار منو دید صداشو بردبالا و گفت چی میگی من خونه و زندگیم اینجاست کارم اینجاس چه حرفیه جه کاریه و ال و بل . خیلی با لحن بد

منم گفتم من مگه زندگیت نیستم بعدشم میتونی با مترو راحت بری سرکارت.ولی قبول نکرد و خیلی بد زد تو ذوقم و گفت ۱۰ سال دیگ حداقل میریم ...بعدم گفت منک بهت گفته بودم ۱۰سال دیگ. (بعد عقد گفت)   خلاصه گفتم من تو این محل سختمه و زن باید راضی باشه شما تاشب نیستی و من تواین محلم و خلاصه با تندی رفتارکرد و منم گریم گرفت...اصلانم دلداریم نداد ... بعد کلی گریه بهش گفتم عصر هجری !  بعد برگشت و از پشت بغلم کرد و مسخره بازی دراورد.... خیلی حرصمگرفت ازش... اخرم گفت بشین زندگیتو کن چکارداری کجازندگی میکنی...

خلاصه  شوهرم خیلی لحنش تنده و عصبی. فکرشم عصر هجریه و خیلی سنتیه. گفتم حتما سندخونه رهن بانکه و پول گرفته بابات ؟ الکی گفت نه ولی من مطمئنم.... 

اصلا شاید سند ب اسم شوهرم نباشه...  

اول ازدواجمونم طلاهامو فروختم بهش دادم .تاالان نداده بهم .ناگفته نماند شوهرم بچه هم داره از ازدواج قبلش.  

احساس میکنم فقط ازم سواستفاده میشه و حق نظردادنم ندارم... 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا باهاشی

بعتره جداشم یا زندگی کنم؟ پدرمادرم میگن زندگی کن شوهرت ادم بدی نیست . یعنی هرز نمیره و خلافکارنیست و سرکارمیره همین بسه.   ولی من دارم عذاب میکشم

الان جنوب تهران

واضح بگو از کجا به کجا میخوای بری؟اونوقت میشه گفت حق با کیه

و اینکه پیشنهاد برا جابجایی که دادی، الان صاحب خونه ای ولی میتونی تو اون محل هم خونه بخری؟

واضح بگو از کجا به کجا میخوای بری؟اونوقت میشه گفت حق با کیه و اینکه پیشنهاد برا جابجایی که دادی، ال ...

اره الان جنوب تهرانیم.ته تهران.     محل من میشه سمت رسالت.  بله میشه خرید. 

خانواده خودش اونجان؟یا دلیل دیگه داره؟ از اول قرارتون چی بوده؟

بله خودشون کلا مال همینجاهستن.  از اول گفت نمیشه ولی خدابزرگه و شاید بریم معلون نیست.  پدرمادرش گفتن نمیشه ولی خودش امید میداد. حالا بمن میگ‌یا پولتو با سود بانکی بهت بدم ک من خیلی ضررمیکنم ۲۰ ملیون دوسال پیش الان ۱۰۰ملیونه ارزشش.ولی باسود بانکی ۴۰ تومن میشه. یا یک دنگ زمین اونم نوشته دو کاغذ نه بنامم.ارزش یک دنگ زمین ۱۰۰ ملیونه ولی دردسر داره و صبر میخواد

بعتره جداشم یا زندگی کنم؟ پدرمادرم میگن زندگی کن شوهرت ادم بدی نیست . یعنی هرز نمیره و خلافکارنیست و ...

بچش با تویه؟

خیلی دوس دارم پیش خانوادم کانادا باشم ... ولی حیف که اونام اینجان🔫😐پروفم خودمم💙💙