2777
2789
عنوان

حوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 3873 بازدید | 47 پست
نه خيلي آسون هست خصوصا كه علاقه داري  فقط جامعه الزهرا قم كه مستقيم زير نظر مقام معظم رهبري هس ...

سلام عزیزم بنده جامعه الزهرا درس میخوندم اصلا جامعه الزهرا زیر نظر حضرت اقا نیست جامعه الزهرا مثل تمامی حوزه ها زیر نظر مرکز خدماته و اینکه رئیس این حوزه آقای مدنیه 

دررابطه با بهترین حوزه ای ک گفتین :جامعه الزهرا درمقابل حوزه های علمیه موجود در قم حرفی برای گفتن از لحاظ علمی نداره این حوزه در سطح متوسطه با امکانات بالا و تقریبا جز یک حوزه دیگ تنها حوزه ای هست ک خوابگاهی هست و امکانات رفاهی زیادی داره و اینکه مدرکش معادل با مدرک دانشگاهه 

من خودم عاشق جامعه الزهرام چون طلبه خوابگاهی اونجا بودم وتعصب زیادی دارم نسبت ب اون اما این چیزی ک شما میگید نیست جامعه الزهرا یه حوزه معمولیه بلکه با رویکردی کاملا دانشگاهی من خودم پیشنهادم حوزه های دیگ جز جامعه است

عزیزم من کاری به زکریای رازی و ابو علی سینا ندارم با توجه به شرایط علمی و دانشگاهی حال حاضر ایران نظ ...

تو هر رشته اي ميشه به خدا رسيد ميشه به دين خدمت كرد 

خودم فكر ميكردم فقط بايد رفت حوزه ولي با روحانيون برجسته صحبت كردم هم معايب رو گفتن هم مزايا 

و اينكه  تو هر رشته و صنفي ميشه خدمت به دين كرد 

يكي واقعا ميبينه تو حوزه ميتونه موفق بشه خب بره چه إشكالي داره 

و يكي هم مثل خانم مريم و اقاي سميعي 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من کاری به زکریای رازی و ابو علی سینا ندارم با توجه به شرایط علمی و دانشگاهی حال حاضر ایران نظ ...

اتفاقا مریم میرزاخوانی و ...همه علوم حوزه علمبه رو میخونن چون ابداع کننده علوم هندسه و ریاضیات و ....همه اینها سر منشا از زکریای راصی و بوعلی سیناست ک بخاطر تکمیل این علوم در جهان مطرحن و مریم میرزاخانی و اون برادری ک شما میگین دارن همین علوم دانشمندای ایرانو میخونن البته تکمیل کننده این علوم گاها غربی هم بودن ....

تو هر رشته اي ميشه به خدا رسيد ميشه به دين خدمت كرد  خودم فكر ميكردم فقط بايد رفت حوزه ولي با ...

اره عزیزم منم موافقم چون دوستمون گفتن نجوم وطب و هندسه منم مجبور شدم اون 3 تا عزیز رو مثال بزنم!وگرنه به نظر من ادم ابیاری گیاهان کف دریا رو هم با عشق بخونه و ادامه بده میتونه مفید باشه 

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
قطعا همسر شما هم از اول خداداي علم نداشتن از يك جايي شروع كردن اين خانم هم همينطور  چه بسا روز ...

انشالله 

من نگفتم ک همسر من علم خدادادی داشتن گفتم ک اگر فکر میکنن ۱۰ سال۶ ب جایی میرسن توی حوزه اشتباه میکنن برن دانشگاه اما اگر توانایی درس خوندن بالای ۲۰ سال دارین حتما ب حوزه بیان بلکه از عالمه های جهان تشیع باشین انشالله

انشالله  من نگفتم ک همسر من علم خدادادی داشتن گفتم ک اگر فکر میکنن ۱۰ سال۶ ب جایی میرسن توی حو ...

همه صحبت هاتون قبول 

ولي با ٦سال هم ميشه مفيد بود 

من يك نَفَر ميشناسم حدود ١٠سال خونده 

خيلي خيلي مفيده 

استثنا هميشه هست 

و اينكه خود مركز مديريت قم بهم گفتم زير نظر مقام معظم رهبري هست !!!!!!

و از خيلي ها تحقيق كردم 

همه گفتن جامعه الزهرا اساتيد بينظيري داره !!!!!!!

من هدفم مشاور خانواده هست 

فقط جامعه الزهرا داره 

اونم سطح ٣ 

غير حضوري هم نداره حالا زمان كمي مونده تا ثبت نام حوزه هاي ديگه 

منم تصميمم قطعي ولي ميگم سطح ٢بخونم كه عمومي هست 

از كجا معلوم ٣رو بتونم برم قم 

چه كار كنم به نظر شما؟

همه صحبت هاتون قبول  ولي با ٦سال هم ميشه مفيد بود  من يك نَفَر ميشناسم حدود ١٠سال خونده& ...

مرکز خدمات زیر نظر رهبریه و تمامی حوزه ها زیر نطر مرکز  خدمات انحصاری این حوزه زیر نظر رهبری نیست و اینکه درسته اساتید خوبی داره اما حوزه های دیگ هم اساتید خوب دارن بلکه بهتر وبرای اون قسمت سطح سه باید بگم بنظرم برای این سطح بهترین حوزه همون جامعه یا معصومیه است ک بنطر امکانات و شرایط جامعه بهتر از معصومیه اس

البته. جامعه الزهرا اخر هاي سطح ٢هم تخصصي ميشه گرايش انتخاب كنن!اينم خوبه 

هزاران فرد توی قم هستن ک گرایش تخصصی خوندن اما برای مفید بودن باید خیلی وقت بذارن انتخاب گرایش فقط یه قسمته کوچیکی از راهیه ک پیش میره و تازه اول راه البته من دارم با هدف خودم مقیاس میکنم و باتوجه ب چیزی ک گفتن ...کتاب نوشتن 

اگر یه کتاب میخوان بنویسن مثل هزاران کتاب مفید و بی استفاده دیگ بله تا سطح سه کافیه اما اگر واقعا کتابی میخوان بنویسن ک تخصصی و مفید باشه باید زمان زیادی گداشت

همه صحبت هاتون قبول  ولي با ٦سال هم ميشه مفيد بود  من يك نَفَر ميشناسم حدود ١٠سال خونده& ...

چرا از خوابگاهی جامعه استفاده نمیکنین؟ البته اطلاعی ندارم ک الان برای بچه های سطح سه خوابگاهی ثبتنام میکنه یا نه!اگر میخواین سطح دو بخونین جامعه ثبتنام کنین و برای سطح سه و چهار خودشون بهتون خوابگاه میدن

برای این مسئله باید ۳۰ سال تحصیل کنید همسر بنده جزو استعدادان برتر حوزه هستن و درس خارج میخونن ک یه ...

انشالله همسرتون موفق باشن روز به روز گلم 

البته که هر انسانی برای شروع راهی صفر مطلق با ازمون و خطا و نشت و برخاست با استادان علم منوط به خودش موفق خواهد شد 

من هم از این امر مستثنی نیستم گل زیبا 

برای شروع استارت می زنم اگر در این راه موفق شدم که خدارو شاکرم اگر نه راه دیگه ای پیش می گیرم

بنده در مورد کتاب حوزه ی اجتهاد منظورم نبود گلی از گلهای بهشت .....به هر حال بماند دیگه بحث رو کوتاه می کنم .اتشالله شما هم در راه خودتون و همسر متعالیتون پاینده باشید

سلام موفق باشي  من كلي تحقيق كردم راجع همه چي هر سوالي داري از منابع مصاحبه حوزه و رشته و بازا ...

سلام وقتتون بخیر چطور میشه از طریق حوزه ب درامد رسید؟

منظورم دبیر شدن هست

لطفا درخواست دوستی ندید. متشکرم💛
همسرمن ۱۳ ساله حوزه تحصیل میکنه و خودم جدیدالورود هستم اما هم من هم همسرم اعتقاد داریم ک اگر هزاربار ...

سلام عزیزم چطور میشع از طریق حوزه دبیر اموزش و پرورش شد؟؟؟

لطفا درخواست دوستی ندید. متشکرم💛