2777
2789
عنوان

حوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 3873 بازدید | 47 پست
دیگه هر کس به چیزی علاقه داره .با روحیات شما سازگار نبوده

اره منم چون گفتی به علم علاقه دارم گفتم!وگرنه خیلیا اصلا دوست ندارن ترجیح میدن درسا بیشتر نظری باشه

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
سلام موفق باشي  من كلي تحقيق كردم راجع همه چي هر سوالي داري از منابع مصاحبه حوزه و رشته و بازا ...

سلام .گلی 

ازمون کتبی سخته ؟

منابع امسال قران شناسی 1مطهری .احکام دختران دهم .عربی  دهم و یازدهم در حد تجربی؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوشبختم  راضی هستین من انشالله می خوام تازه شرکت کنم

همسرمن ۱۳ ساله حوزه تحصیل میکنه و خودم جدیدالورود هستم اما هم من هم همسرم اعتقاد داریم ک اگر هزاربار برگردیم عقب راهی جز حوزه انتخاب نمیکنیم 

البته اینو بدون ک حوزه مثل دریاست باخطراتی بیشتر از دانشگاه شنا بلد نباشی غرق میشی 

برای حوزه باید هدف داشت هدفی بزرگ و والا 

ب این فکر کردی حوزوی بشی خواستگارات کمتر میشن؟؟ممکنه بقیه پشیزی برای علمت ارزش قائل نباشن؟؟؟نمیتونی خیلی جاها بری و خیلی کارا کنی ک اگر بکنی ابروی طلبه هارو بردی؟؟توی حوزه پول نیست اگر دنبال پولی حوزه نیا البته میتونی شغل دولتی پیدا کنی ک اون قضیه اش جداست 

اگر توان و تحمل همه اینارو داری و هدفت انقدر بزرگ و ارزشمنده ک‌میتونی تحمل کنی حتما بیا

فقط یادت باشه همه کسایی ک توی حوزه تحصیل میکنن درس میدن و کار میکنن الله اکبر نیستن بینشون هست ادمایی ک از ادمای عادی پست ترن ب اینهم فکر کن ک طاقت تحمل چنین افرادی داری یا نه؟!

سلام .گلی  ازمون کتبی سخته ؟ منابع امسال قران شناسی 1مطهری .احکام دختران دهم .عربی  دهم ...

نیاز ب این نیست ک حفظشون کنی ب جز تیکه هایی یا کلماتی اگر ب طور کلی با فهم بخونی کفایت میکنه مهم اینه ک تمام مطالب رو بفهمی و درک کنی 

سلام .گلی  ازمون کتبی سخته ؟ منابع امسال قران شناسی 1مطهری .احکام دختران دهم .عربی  دهم ...

نه خيلي آسون هست خصوصا كه علاقه داري 

فقط جامعه الزهرا قم كه مستقيم زير نظر مقام معظم رهبري هست متقاضي زياد داره بايد زياد بخوني 

كدوم شهر هستي ؟

فقط فقط جامعه الزهرا بخون حتي غير حضوري 

من خيلي تحقيق كردم 

رشته مشاور خانواده با رويكرد إسلامي هم اورده عاليه متاسفانه حضوري هست فعلا 

همسرمن ۱۳ ساله حوزه تحصیل میکنه و خودم جدیدالورود هستم اما هم من هم همسرم اعتقاد داریم ک اگر هزاربار ...

من متاهل هستم و بچه هم دارم 

بله می دونم .هدف من تحصیل علم و دانش دوس دارم از خروجیش هم استفاده کنم 

دلم می خواد ادم با ارزشی باشم .دلم می خواد کتاب ارایه بدم .مردم رفتم اون دنیا بگن فلانی چه ادم برجسته ای بود .مفید باشم 

اگه واقعا به علم!!!علاقه داری بیشتر فکر کن! من از علوم پایه واسه ارشد اومدم علوم انسانی خورد تو ذوق ...

عزیزم صرفا جهات اطلاعتون شما تا پایه ۶ حوزه اصلا علمی یاد نمیگیرن تماما پایه است و اصول علم و باید این رو بدونین تمام دانشمندان بزرگ ایران مثل ابوعلی سینا زکریای راضی و...۶ سال ابتدایی علوم خاص خودشون رو دروس حوزه میخوندن و بعد از ۶ سال منطبق با علم اصول حوزه علوم هندسه فقه ستاره شناسی و طب یاد‌میگرفتن 

تمامی علوم منتهی ب دروس حوزه اس و دروس حوزه منتهی ب قوانین دنیا و قرآن 😊😉

من متاهل هستم و بچه هم دارم  بله می دونم .هدف من تحصیل علم و دانش دوس دارم از خروجیش هم استفاد ...

برای این مسئله باید ۳۰ سال تحصیل کنید همسر بنده جزو استعدادان برتر حوزه هستن و درس خارج میخونن ک یه جورایی میشه دانشجوی دکترای دانشگاه 

تازه علومشوت شروع شده برای نوشتن کتاب باید مجتهد باشید و اگاه بر هر علمی ک در حوزه میخواید ک این اطلاعات و اجتهاد حاصل حداقل ۲۰ سال تلاشه 

عزیزم صرفا جهات اطلاعتون شما تا پایه ۶ حوزه اصلا علمی یاد نمیگیرن تماما پایه است و اصول علم و باید ا ...

عزیزم من کاری به زکریای رازی و ابو علی سینا ندارم با توجه به شرایط علمی و دانشگاهی حال حاضر ایران نظرم رو دادم که اگه استارتر به علوم پژوهشی علاقه داره روی انتخابش بیشتر فکر کنه!وگرنه فکر نکنم نه فیروز نادری نه مریم میرزاخانی نه پروفسور سمیعی اول 6 سال علوم پایه حوزه رو خونده باشن   هر علمی در جای خودش ارزشمنده دیگه بستگی به علاقه خود فرد داره

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
برای این مسئله باید ۳۰ سال تحصیل کنید همسر بنده جزو استعدادان برتر حوزه هستن و درس خارج میخونن ک یه ...

قطعا همسر شما هم از اول خداداي علم نداشتن از يك جايي شروع كردن اين خانم هم همينطور 

چه بسا روزي مجتهد برجسته بشن 🥰