2777
2789
عنوان

خط کمرنگ و نازک بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 12363 بازدید | 36 پست
مبارکه

مرسی عزیزم

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍
صبر کن زمان پریودت برسه دوباره بی بی چک بزن چون تخمک گذاریت زود بوده شاید اون موقع نشون بده برای من ...

پریودم سه روز دیگه س خیلی دعام کن نمیدونم بخدا خوشحال باشم یا نه آخه شک دارم

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پریودم سه روز دیگه س خیلی دعام کن نمیدونم بخدا خوشحال باشم یا نه آخه شک دارم

انشاالله هر چی خیر و صلاحته همون بشه

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷
میتونی عکس بدی؟

این عکسش البته الان خشک شده بنفشه صبح صورتی بود مشکل اینه خط نازکیه چرا پهن نیست مث بالایی

سلام من سال ۹۲ ازدواج کردم بچه دارنمیشدم ای وی اف ناموفقم داشتم دوسالم هست مشکل تیرویید دارم پرکار بود ید درمانی کردم کم کار شد از اسفند ۱۴۰۰ قرص لووتیروکسین ۱۵۰ میل میخورم امروز بی بی زدم مثبت شد واقعا بار دارم دوتا خط افتاده یکیش یخورده کم رنگه