2777
2789
عنوان

خیلی دوس دارم زود از دنیا برم

954 بازدید | 58 پست

ناشکری نمیکنم ن بخاطر مشکلاتم کلا دوس ندارم  عمر کنم یا حتی ازدواج دوس دارم زود بمیرم ولی دست ما نیس کاش بشه خدا عمر منو ببخش به یکی دیگه 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

دوستم یع سال اینکه دیپلم گرفتیم فوت کرد چقد بابت اون حسرت میخورم و میگم خوشبحالش کاش من جای اون بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ازلحظه ی جون دادان شب اول قبر واینکه بعدمن دخترم قراره ب کی بگه مامان...بشددددددت میترستم خیلی خیلی😢😢😢😢😢

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

وای منم همین طور..تازه من از ازدواج بدم میاد😐😑

همیشه با خودم میگم آدم  موقع مرگ یه لحظه درد میکشه و میره

ولی زنده موندن تو این دنیا همش درده😵

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
من ازلحظه ی جون دادان شب اول قبر واینکه بعدمن دخترم قراره ب کی بگه مامان...بشددددددت میترستم خیلی خی ...

خدانکنه انشاالله تنت همیشه سالم باشه و سایت بالا سر بچه ات  من بچه ندارم میگم زود بمیرم ولی اگه بچه دار بشم دیگع اون موقع دوس دارم عمر کنم چون باید بچه رو لااقل به یه جایی برسونی 

وای منم همین طور..تازه من از ازدواج بدم میاد😐😑 همیشه با خودم میگم آدم  موقع مرگ یه لحظه درد ...

اره هرچقدرم بیشتر عمر کنی گناهات بیشترو سنگین تر میشه  رفتنت سخت 

منم خیلی دوس داشتم امشب شوهرم گفت بمیری که راحت نمیشی باید بری برزخ همینجور بشینی تا قیامت... دیگه منم بی خیال شدم، 

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
منم خیلی دوس داشتم امشب شوهرم گفت بمیری که راحت نمیشی باید بری برزخ همینجور بشینی تا قیامت... دیگه م ...

ببخشید اما بامزه تعریف کردی خندم گرفت😂😂

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
منم خیلی دوس داشتم امشب شوهرم گفت بمیری که راحت نمیشی باید بری برزخ همینجور بشینی تا قیامت... دیگه م ...

بعضی وقتا دنیا خودش برزخه مثل الان من ناشکری نمیکنم ولی بخدا دنیا وادماش خیلی نامردن اونقد ک مرگ رو ترجیح میدی

2790
2778
2791
2779
2792