2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر تغذیه نمیرن  میرن دکتر زنان بله نتیجه مثبتی داره اما 100% نیست

منظورم همون دکتر زنان بود. بله درسته همه چی دست خداست ولی خب شنیدم بعضیا هم نتیجه میگیرن ولی فک کنم خیلی کم پیش میاد 

منظورم همون دکتر زنان بود. بله درسته همه چی دست خداست ولی خب شنیدم بعضیا هم نتیجه میگیرن ولی فک کنم ...

اتفاقا من زیاد شنیدم نتیجه گرفتن

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀
منم فعلا نمیخوام ولی واقعا بعضی وقتا به این نتیجه میرسم که بچه اول تنها میمونه گناه داره 

بچه اول که تنها راحت تره شما خودت بچه میخوای😁

من چون اعتقاد دارم بچه دوم دیگه تنها تصمیم پدر و مادر نیست باید بچه اولم توی این تصمیم گیری دخیل باشه. واسه همین هر چند وقت یبار از بچه م میپرسم دوست داری خواهر یا بردار جدید داشته باشی میگه اصلا دوست ندارم منم خودمم دوست ندارم 

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄
بچه اول که تنها راحت تره شما خودت بچه میخوای😁 من چون اعتقاد دارم بچه دوم دیگه تنها تصمیم پدر و ماد ...

اتفاقا دخترمن وقتی ازش میپرسم بیشتر دوس داره یه برادر داشته باشه😁آخه تو فامیلا همه دوتا بچه دارن فقط دختر من تنهاس نمیدونم چرا حس میکنم تنها میمونه 😣😣

اتفاقا دخترمن وقتی ازش میپرسم بیشتر دوس داره یه برادر داشته باشه😁آخه تو فامیلا همه دوتا بچه دارن فق ...

منم فقط بچه من تنهاس. ولی اصلا دوست نداره.

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄