باورم نمیشه.امروز۹۹/۴/۴واسم پیام اومد که تاریخ دفترچه بیمه انقضا شده و من متوجه نشده بودم.خدایا شکرت.چند سالی میشد که دفترچه ی من به انقضا نمیرسید.خودت بقیه راهو یاورم باش
حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍
آخی چه خوب انشالا ب سلامتی ودل خوش زایمان کنی. پسرت چند سالشه
ممنونم عزیزم نزدیک شش سالشه
البته پارسالم پنج ماهگی زایمان زودرس شدمو از دستش دادم نینیمو بعدش بیخیال شذم ولی بخاطر پسرم مجدد اقدام کردیم
حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍
ممنونم عزیزم نزدیک شش سالشه البته پارسالم پنج ماهگی زایمان زودرس شدمو از دستش دادم نینیمو بعدش بیخی ...
انشالا اینبار بدون هیچ مشکلی نینیتو بغل میگیری. منم تنبلی تخمدان دارم دکترم چندباری گفته ک حتما اقدام کنم ولی هنوز دست نگه داشتیم. من بیشتر بخاطر دخترم میخام ک تنها نمونه
انشالا اینبار بدون هیچ مشکلی نینیتو بغل میگیری. منم تنبلی تخمدان دارم دکترم چندباری گفته ک حتما اقدا ...
نگران نباش برا تنبلیت پیاز خام کنار وعتده هات زیاد بخور شنیدم پسرزایی هم میاره منم سرپسرم داشتمو خوردم نتیجه گرفتم سریع
آره منم اصلا دوس ندارم پسرم تک فرزند باشه
فعلا ک قرص میخورم تموم شه دوباره برم ببینم دکترم چی میگه. ولی من خیلی دلم میخاد دومی حتما پسر باشه&n ...
منم دلم دختر میخاس خخخ
ولی خب بسپر بخدا، جنسیت هیچ اهمیتی نداره واقعا ،من الان فک میکنم بازم پسره بهتره لااقل خودم تو بزرگ کردنشون چون همجنسن راحت ترم خیلی محدودیتای دو جنس بودنشون رو ندارم