2777
2789
عنوان

بيان يه چيز ديگه هم بگم برم بخوابم ديگه ١٠٠٪؜ 😃

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 43 پست

اره من  دوست دارم در حدی ک ناز بشه نه چندش

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلنگی رو میریزن برج میسازن لعنتیا😂😂🤣🤣

قبلشم ی ربان میزنن ب خودشون قیچی میکنن😂

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

من از بس نشستم از ارزوهام گفتم پیش بچم.میخوام چکار کنم. دخترم هر کسیو که میاد خونمون بهش میگه مامانم میخواد شکمشو زیبایی کنه😂😂😂😂😂😂 اما زهی خیال باطل فقط تو رویاست😂😂😂😂

اینایی که تو گفتی هر کی بکنه خوشگل میشه خب

آره ميدونم اما خب يجايي آدم خسته نميشه ديگه مثلا دندونات بليچ خيلي مراقبت ميخواد هر شش ماه بايد ١٢٠٠ هزينه كني واسه مژه هر دو سه ماه ٤٠٠ ٥٠٠ ناخن هر ماه ٢٠٠ كراتينه مو ابرو هر سال پروتز لب هر شش ماه تا ٨ ماه نزديك ٢ تومن 🤔😐

لنز نذاشته بود؟من حوصله ی لنز گذشتن ندارم بعد میببنم بقیه میذارن حرصم میگیره بااینکه خیلی خزه مخصوصا ...

اوایل عقدمون لنز گرفتم چشمم واکنش نشون داد بسیار قرمز شد. واسه عروسی بردم ارایشگاه پشیمون شدم همونجا گذاشتمشون گفتم نذاره. اجیمم همینطور شب عروسیش گذاشت.دو سالی گذشته اما چشمشو نمیتونه ارایش کنه حساسیت گرفته