2777
2789
عنوان

بيان يه چيز ديگه هم بگم برم بخوابم ديگه ١٠٠٪؜ 😃

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 43 پست

من كاملا با عمل زيبايي موافقم، هر عمليكه ادم حس خوبي بهش دست بده واجبه به نظرم، هركي ام ميگه نه و زشتي طبيعي قشنگه بدون فقط شعار ميده

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لنز نذاشته بود؟من حوصله ی لنز گذشتن ندارم بعد میببنم بقیه میذارن حرصم میگیره بااینکه خیلی خزه مخصوصا ...

وايييييي گفتيييييي اين چه كاريه آخه !!!! 

خونه عمم بوديم يهو زنگ زدن موبايل شوهر دختر عمم گفتن باباتو برديم بيمارستان داره ميميره بيچاره، بعد دختر عمم سريع دويده تو اتاق لنزشو گذاشته لباس پوشيد با شوهرش بره بيمارستان 😑😁😁😁😁 روانيا شدن بخدا 

من كاملا با عمل زيبايي موافقم، هر عمليكه ادم حس خوبي بهش دست بده واجبه به نظرم، هركي ام ميگه نه و زش ...

منم موافقم انقدم دلم میخواد بینیمو عمل کنم ولی چون ایرادش کمه میترسم بگن قبلش خوشگلتر بودی وگرنه تاالان صدبار عمل کرده بودم

من از بس نشستم از ارزوهام گفتم پیش بچم.میخوام چکار کنم. دخترم هر کسیو که میاد خونمون بهش میگه مامانم ...

😂😂😂خب نگو جلو بچه اين چيزا رو چون يجورايي فكر ميكنه طبيعيه اينكارا 

وايييييي گفتيييييي اين چه كاريه آخه !!!!  خونه عمم بوديم يهو زنگ زدن موبايل شوهر دختر عمم گفتن ...

واااا خاک بسرم این دیگه از اعتمادبنفس گذشته دچار بی هویتی شده🤦🏼‍♀️🤮

منم موافقم انقدم دلم میخواد بینیمو عمل کنم ولی چون ایرادش کمه میترسم بگن قبلش خوشگلتر بودی وگرنه تاا ...

اگر ايرادش كمه ولش كن، منم بينيم اصلا ايرادي نداشت ولي ديگه افتاده بود تو سرم كه عمل كنم، پام رسيد ١٨ عمل كردم🤭

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
واااا خاک بسرم این دیگه از اعتمادبنفس گذشته دچار بی هویتی شده🤦🏼‍♀️🤮

من دهنم باز مونده بود حرص ميخوردم بيا برو اين چه كاريه حالا اين وسط اونم هول هولكي لنز ميزاشت 

واقعا بعدش حس نمیکنن که یکی دیگه تو آینه است!؟ 

عمل زیبایی بد نیس برای کسی که آسیبی دیده خیلی هم خوبه وگرنه صورت طبیعی خودتون چشه!؟ به جای اینا بهتره به پوستش برسه ورزش بکنه تا تناسب اندام داشته باشه اخلاق و طرز برخورد و آداب معاشرت یاد بگیره

اگر ايرادش كمه ولش كن، منم بينيم اصلا ايرادي نداشت ولي ديگه افتاده بود تو سرم كه عمل كنم، پام رسيد ١ ...

من چندین ساله تو سرمه آخه بعضی وقتا خیلیییی کوچیکه انقد که میپرسن عمل کردی بعصی وقتام مثلا صبحا ورم میکنه دوسش ندارم خداروشکر چشم و ابروم خیلی درشت و مشکیه به چشم نمیاد وگرنه ۱۸ سالگی عمل کرده بودم عمل بینی آدمو ناز میکنه اگه خوب دراد

قیچی رو میدن دست همسر که وقتی از مطب و ارایشگاه اومدن بیرون افتتاحش کنه'🤣🤣🤣🤣

همسر نمیشناسه اون لحظه کوبیده خونه کلنگی شده برج😂😂

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻