ديروز ناهار دوستمو دعوت كرده بودم خونه كلي تدارك ديدم اونم بچش سه ماهش بود قربونش برم ، وقتي دوستم وارد شد قشنگ كفم بريدددددد انقدر زيباااااااااا شده بود بخدا فكر كردم يكي ديگه است البته خب خوشگل بود ولي الان با اينكارايي كه ميكنن همه زيبا ميشن مثلا دو بار دماغشو عمل كرده خيلي خوشگل شده بود لباش پروتز مژهاش كاشت ابروهاش فيبروز دندوناش ارتودنسي و بليچ موهاي لخت مشكي مثل ابريشم خيلي زيبا بود عين عروسك آهان پوستشم كه نگم برگ گل ياس😃 منم قيافم خوبه پز نميدم اما هيچ كدوم از اينكارارو نكردم ولي انقدر به قيافه اون حسوديم شد فكر كنم تا آخر هفته برم همه اينكارارو بكنم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خوش بحال شوهرش والا يه هلو به تمام معني داره ، آيا شماها با اينكارا موافقين؟؟؟؟؟؟؟
عمل زیبایی بد نیس برای کسی که آسیبی دیده خیلی هم خوبه وگرنه صورت طبیعی خودتون چشه!؟ به جای اینا بهتره به پوستش برسه ورزش بکنه تا تناسب اندام داشته باشه اخلاق و طرز برخورد و آداب معاشرت یاد بگیره
اگر ايرادش كمه ولش كن، منم بينيم اصلا ايرادي نداشت ولي ديگه افتاده بود تو سرم كه عمل كنم، پام رسيد ١ ...
من چندین ساله تو سرمه آخه بعضی وقتا خیلیییی کوچیکه انقد که میپرسن عمل کردی بعصی وقتام مثلا صبحا ورم میکنه دوسش ندارم خداروشکر چشم و ابروم خیلی درشت و مشکیه به چشم نمیاد وگرنه ۱۸ سالگی عمل کرده بودم عمل بینی آدمو ناز میکنه اگه خوب دراد