2777
2789
عنوان

قرص ahcc برای درمان ویروس Hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 118624 بازدید | 149 پست

عرض ادب خدمت دوستان 

من چن بسته قرص اصل ahcc دارم مه از امازون خریداری کردم و قیمت خوبم میدم 

میتونین جهت اصلی بودن همونجا بارکدشو بزنین یا هر تکنیکی که خودتون میدونین پلمپه باز نشده 

جهت خرید میتونین به آیدی تلگرام بنده پیام بدید

hojjat1764@

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از پاپ اسمیر مشکوکم بهم این آزمایش و دادن وگرنه اصلا علائم طاهری مثل زگیل نداشتم حتی یک دووووونه ول ...

سلام عزیزم

منم تازه متوجه شدم hpvمثبت شده 

نوعشو نمیدونم ولی گفتن cin2 و عمل بایدبشم 

شما سین چندبودی 

اگر دهانه رحم درگیربود بهتون نگفتن عمل چرا بمن گفتن

وزن شروع رژیم 85✋🏻😐 وزن هدف 60😃                               اولش سخته ولی آخرش قشنگه♥
سلام عزیزم بله برنگشته 

خانم مهسا میخواستم بگم اگه هنوز تیپ ۳۵ خوب نشدین از قارچ های دکتر مهدیزاده استفاده کنین شاید بهتر از قرص باشه منم دارم ازونا استفاده میکنم واینطور که خودشون مطمئنن و افرادی که ازین قارچ ها جواب گرفتن زیاد هستن به هر حال گفتم راهنمایی کوچکی کرده باشم به امید بهبودیه کامل منم ۳۵ سالمه و چند ماهه فهمیدم دادم که واقعا زندگیم ازین رو به اون رو شده و حالمو خراب کرده امیدوارم همگی کاملا خوب بشیم کسانی که این ویروس رو دارن

نه متاسفانه باید سفارش بدین براتون بفرستن یا از ترکیه و یا از دبی مال شرکت فوراور امریکا هستش تو ای ...

گلم من داخل اصفهان پیدا کردم اگر ک30خواست بگند تا بهشون شماره وادرس بدم فقط هزینش یکم بالاست من دکترم گفته باید 3دوره امسال و 3دوره سال بعد بخوری