2777
2789
عنوان

زنی خرج داره

367 بازدید | 36 پست

ارج داره 

؟؟؟؟؟؟؟؟

تجربه خودم میگه اره

اگر میگین نه دلیل بیارین 

تعداد رای : 39
نظرسنجی
بله
35
89%
خیر
4
10%
سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وات

زنی که خرج داره ارج داره 

😬😬😬😬

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
هزار بار اینو اینجا گفتن

اینم هزار و بگیم دفعه 

تکراریه دوست ندارین خوب نیا 

خانمی ک برای خودش و سطح فکر  و سلامتی ش  ارزش و احترام  قائل  ؛  ارج  داره ....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

زني كه استقلال مالي داره ، درس خونده ، به فكر پيشرفت و ارتقا خودش و خانوادش هست ، آويزون و وابسته صد در صد شوهر نيست ، به خانواده شوهرش توهين نميكنه و حداقل يه هنر داره ارج داره 🙂 

خیر    

خوب دلیل بیار 

خیر که همون بالا تو نظر سنجی باید انتخاب کنید 

هرچیزی در حد نرمالش خوبه،نه افراط و نه تفریط.

و اخلاق و تفاهم و عشق مهمه.شوهر باید از روی عشق و علاقه خرج زنش بکنه نه بخاطر غرغرهای زنش😁

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩