2777
2789
عنوان

زنی خرج داره

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 36 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زني كه استقلال مالي داره ، درس خونده ، به فكر پيشرفت و ارتقا خودش و خانوادش هست ، آويزون و وابسته صد ...

استقلال مالی برای زن خیلی خوبه 

ولی من خودم هم درس خوندم هم یه مدت کار کردم به اصطحلاکی که برام ایجاد میکرد نمیارزید 

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

اینا مال زمان قرقره میرزا بود😀

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....
خوب دلیل بیار  خیر که همون بالا تو نظر سنجی باید انتخاب کنید

نزن تا بگم  به نظر من زنی که همسرش عاشقشه و دوسش داره همه چیزش همسرشه ارج داره نه زنی که فرت و فرت خرج بالا میاره عاقبت هم طلاق میگیرن

جمله قرن بوقیارو رواج ندیم🌹🌹🌹

نظرتون محترم دوست عزیز

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
جمله قرن بوقیارو رواج ندیم🌹🌹🌹

وقتی به عمق و معنای جمله توجه میکنی میبینی که مال عهد بوق نیست،همیشه اینطوره،یکی از نیازهای درونی و ناخواگاه مرد اینه که برای کسی که دوست داره و عشق میورزه خرج کنه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
نزن تا بگم    به نظر من زنی که همسرش عاشقشه و دوسش داره همه چیزش همسرشه ارج داره نه زنی که ...

نه عزیزم چرا بزنیم

نمی دونم منم همیشه شعارم همین بوده 

اما گاهی اوقات می بینم اشتباه کردیم 

استقلال مالی برای زن خیلی خوبه  ولی من خودم هم درس خوندم هم یه مدت کار کردم به اصطحلاکی که ...

منظورم اصلا شما نيست نميشناسمتون 

ولي زني كه فقط ميشينه خونه ، جز كاراي خونه كاري نميكنه ، و فقط از زير لحاف دنبال حقوق برابر زن و مرد هست و فقط بلده پول شوهررو بگيره و دستش هميشه دراز باشه ، علاوه بر اينكه خرج كردنش ارج نداره ، مايه ننگ هم هست 

وقتی به عمق و معنای جمله توجه میکنی میبینی که مال عهد بوق نیست،همیشه اینطوره،یکی از نیازهای درونی و ...

این طرز فکر با اینکه بگیم از شوهره پول بتیغیم فک نکنه حالیمون نیس فرق داره عزیزم،نظر شما درسته

اینا مال زمان قرقره میرزا بود😀

نظرت محترم دوست 

عزیز

منم واقعا فک میکردم اینا حرف چرت

ولی وقتی از عمر زناشوییم ده سال گذشت 

دیدم نه اشتباه نیی

منظورم اصلا شما نيست نميشناسمتون  ولي زني كه فقط ميشينه خونه ، جز كاراي خونه كاري نميكنه ، و ف ...

اره موافقم