2777
2789
عنوان

بچه بودین دوس داشتین چکاره بشین؟؟

344 بازدید | 67 پست

دوست داشتین چکاره بشین و چرا نشدین؟؟!! الان چکاره این؟؟ خانه دار یا چی؟💜

من خودم اول میخواستم خلبان بشم

بعد دانشمند هسته ای!!! (نمیدونستم چیه ها فقط ازینکه هرجا میگفتم همه کف میکردن خوشم میومد)😆 بعد به مدت طولانیییی میخواستم فضا نورد شم

بعدم ستاره شناس

اومدم راهنمایی گفتم میخوام روانشناس شم

بعد عاشق دندونپزشکی شدم

بعد میخواستم کار افرین بشم و یه مدتم معلم زبان دوس داشتم 

سال اخرم میخواستم دارو بخونم

الان  یه دانشجوی ژنتیکم ک زبان تدریس میکنه و عاشقه کارشه! ❤

ای بابا...! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر

فضانورد نشدم دیه حال نداشتم درس بخونم

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

دوس داشتم فوتبالیست بشم خدارو شکر از دوره راهنمایی وارد تیم شهرستان شدم و بعدم به خاطر بازی خوبم استانی انتخاب شدم دیگ به کشوری نرسبد ک ازدولج کردم ولی میخام ادامش بدم حیفه همه میگن فوتبالم خیلب خدبه

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی