2777
2789
عنوان

بچه بودین دوس داشتین چکاره بشین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 67 پست

دوس داشتم پزشک شم ولی وقتی به دبیرستان رسیدم اصلا  از زیست خوشم نمیومد  و رفتم رشته ریاضی این شد که الان مهندس شیمی ام

ولی هنوزم ته دلم راضی نیست ای کاش پزشک میشدم

میشه کانال فروشگاهمو دنبال کنید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست داشتم معلم بشم ، كلاا  معلم بازي ميكردم تو حياطمون،نه نشدم البته الان فكرشو ميكنم ميبينم اصلا حوصله معلميو درس دادن و ...ندارم 

طلوع شادي 😍غروب غم ها😔 براي همه مردم جهان آرزو ميكنم🥰🥰 

دوست داشتم پزشک بشم 

اونم جراح 

درصورتیکه یه زخم کوچیک ببینم حالم بده میشه😃

رفتم رشته تجربی هنوز یکی دوهفته نگذشته بود استرس گرفتم رفتم تغییر رشته دادم ریاضی خوندم بعدشم ارشد کامپیوتر دارم 

الان مسئول فناوری اطلاعات یه اداره ام

خدا رو شکر راضی ام 

وقتی تغییر رشته دادم دوست داشتم کامپیوتر قبول بشم که به خواستم رسیدم اخه اونموقع کامپیوتر خیلی تازگی داشت

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

همین شغلی که الان دارم از بچگی همیشه چشام میبستم خودم تو کنسرت میدیدم ادا ویولن زدن در میاوردم😃اخرم خم میشدم که مثلا دارم از هوادارم تشکر میکنم😂بالخره بهش رسید تدریس ویولن انجام میدم چندتا همایش بین و المللی بزارم ارزو بچگیم تکمیل میشه

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
من خیلی دوستداشتم پزشک یا پرستار  یا مهندس انرژی هسته ای بشم ولی الان خانه دارم من همیشه ب خودم ...

موجود منفعل بدرد نخور وجود نداره.

تو فقط یه ادمی با یه عالمه لایه ی پنهانیه استعداد

که فقط خستس و حال نداره دنبالشون بگرده!

دیگه این حرفو نزن👩💜

ای بابا...!