2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید....

63 بازدید | 10 پست

نمیدونم چیکار کنم....عقدم.... همسرم یه واحد اجاره پیدا کرده ماهی 500 اجاره میخواد تو پایین ترین نقطه شهر... جایی مناسب تر پیدا نمیشه.... خونه دایی منم هست خیلی کوچیکه... فقط یه خواب 6 متری داره با یه اشپزخونه 6 متری.... بهش میگم بریم خونه داییم.... اگه بریم خونه داییم شاید ارامش و راحتی خونه مستاجری رو نداشته باشیم ولی این مبلغ اجاره هم برامون بالاست و ارزونتر پیدا نمیشه... چیکار کنیم ارامش خونه اجاره ای یا خونه مجانی اما شاید باکمی دخالت خونواده دایی؟

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هیچ چیزی با آرامش روح و روان قابل مقایسه و معاوضه نیست. اجاره بدی ولی خیالت راحت باشه که خودتی و شوهرت خیلی بهتر از اینه که یه جا مجانی بشینی، دو رو دیگه دخالت خانواده دایی و از اون بدتر منتش بیاد سرتون. مخصوصا که خونه برای دایی شماست و برای همسرت سرشکستگیه...

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
همه میگن برید خونه دایی که پول جمع کنید زودتر خونه دار بشید..

با این خورده خوری و خورده جمع کردنا خونه دار شدن ممکن نیست

منظورم اینه که اجاره خونه اونقدری مبلغ بالایی نیست که با جمع کردنش چیزی عوض بشه

پس اندازم کنید خورد خورد خرج میشه

باید برنامه ریزی کنید

من بودم اجاره میکردم

حالا هر جای دنیا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
میترسم بریم اجاره... تو اجارش بمونیم... حالا سال اول هیچی سال دوم رو اجاره میکنه...

بابا خدا میرسونه

اصلا فکرشم نکنید

اگه اشتباه نکنم حضرت رسول میفرمان نگرانی دو چیز رو نداشته باشید

یکی پول عروسی

یکی پول خونه

خدا سریع این دو تا رو برآورده میکنه

خدا کریمه ان شاء الله کار بهتر و حقوق بیشتری نصیب همسرتون میشه و خونه خودتونو میخرید

از همین اول کار مستقل بشید و به خودتون اتکا کنید

از الان با خونه دایی شروع کنید هی ادامه پیدا میکنه

حالا یه ماه دیگه بمونیم

حالا یه سال دیگه بمونیم

و همینجوری زمان میگذره..

انرژی منفی ندین

حل میشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی