شوهرم برای زایمان هیچی نمیتونه کادو برای من و نی نی بخره. از قربونی کردن و.. ایناهم هیچ خبری نیست.تازه میگه هیچی پول ندارم برای پذیرایی اوه کسی اومد دیدنی منم میخوام پیشنهاد بدم زنجیر طلامو بفروشم حداقل جلو مردم خجالت زده نشیم ولی واقعا حس خوبی ندارم.چون همه دورو وریام کادو هم گرفتن از شوهرشون نه اینکه تازه طلای خودشونم بفروشن شما بودید چیکار میکردین
خودم میخوام پیشنهاد بدم طلامو بفروشم. نه ولی از اینکه طلامو بفروشم ناراحتم. فکر میکنم جلو شوهرم بی ...
نفرووووش وام بگیره
اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
والا من اگه خواستم برم پیش زائو شیرینی میوه و پول میبرم. انتظار یه لیوان آب هم ندارم. کلا وقتی یه بچه به دنیا میاد دلم غنج میره. همش دعا میکنم برادر زاده ام حامله بشه. برم بچه اشو نگاه کنم.
استارتر عزیز اگه طلا زیاد داری بزار بانک کارگشایی وام بگیر طلات ضامنت میشه دو ساعت بعدم پول تو حسابته سال بعد با سود ۱۸ درصد وامتو تصویه میکنی طلاتو پس میگیری