2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته😭

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 27 پست
خودم میخوام پیشنهاد بدم طلامو بفروشم. نه ولی از اینکه طلامو بفروشم ناراحتم. فکر می‌کنم جلو شوهرم بی ...

نفرووووش وام بگیره 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم میخوام پیشنهاد بدم طلامو بفروشم. نه ولی از اینکه طلامو بفروشم ناراحتم. فکر می‌کنم جلو شوهرم بی ...

زندگی مشترک که منوتو نداره

ارزشت خیلی بالاست خودتو با یه تیکه طلا مقایسه نکن  این چیزا میگذرد و چون میگذرد غمی نیست

خدایا مرسی بابت همه لطفایی که درحقم کردی😍😍😍

عزیزم واسه پذیرایی طلاتو نفروش.

مگه میخوای چه پذیرایی کنی ، همون چایی و شیرینی کافیه . در حد توانت پذیرایی کن ، اگه تونستی میوه هم بخر .

زیاد سخت نگیر، بیخیال حرف مردم باش

اگه میشه واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین  

منم بعضی وقتا غصه مال دنیا رو می خورم ولی اشتباهه خودمم می دونم خدا بخواد بده خودش میرسونه

به شوهرت سخت نگیر چی کار کنه با این وضعیت کشور

درمان آندومتریوز با حذف قند وشکر از رژیم غذایی

والا من اگه خواستم برم پیش زائو شیرینی میوه و پول میبرم. انتظار یه لیوان آب هم ندارم. کلا وقتی یه بچه به دنیا میاد دلم غنج میره. همش دعا میکنم برادر زاده ام حامله بشه. برم بچه اشو نگاه کنم. 

حالا که این همه بی پولین چرا بچه دار شدین

عزیزم اولا چون طرف پول نداره حق بچه دار شدنم نداره؟؟؟

بعدشم بالاخره واسه هر کسی پیش میاد یه دوره ای دستشون خالی باشه اگه از اول بی پول بودن طلا نداشت لابد الان براشون مشکلی پیش اومده

عزیزم اولا چون طرف پول نداره حق بچه دار شدنم نداره؟؟؟ بعدشم بالاخره واسه هر کسی پیش میاد یه دوره ای ...

من نمی گم حق ندارن ولی کاش زمان بهتری رو انتخاب می کردن بچه هزار جور خرج داره ببخشیدا به نظر من فقط خودخواهیه 

من نمی گم حق ندارن ولی کاش زمان بهتری رو انتخاب می کردن بچه هزار جور خرج داره ببخشیدا به نظر من فقط ...

نظر شما محترمه دوستم 

به نظر من کسی که پول نداره از خیلی لذتها محرومه بی انصافیه اگه حق بچه دار شدنم نداشته باشه شاید ورق برگشت و زندگیشون روبراه شد