2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته😭

219 بازدید | 27 پست

شوهرم برای زایمان هیچی نمیتونه کادو برای من و نی نی بخره. از قربونی کردن و.. ایناهم هیچ خبری نیست.تازه میگه هیچی پول ندارم برای پذیرایی اوه کسی اومد دیدنی منم میخوام پیشنهاد بدم زنجیر طلامو بفروشم حداقل جلو مردم خجالت زده نشیم ولی واقعا حس خوبی ندارم.چون همه دورو وریام کادو هم گرفتن از شوهرشون نه اینکه تازه طلای خودشونم بفروشن شما بودید چیکار میکردین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بفروش عزیزم .‌

دیگه وقتی شوهرت نداره چیکار کنه

طلا مال این جور وقتاس دیگه

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل

از علایم افسردگیه منم همینجور بودم بااینک خیلی سازگارم .بهش فک نکن من چی بگم ک شوهرم وصعش خوب بود و هیچی برام نخرید 😒

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

بچه با خودش كلي مخارج داره پوشك شير خشك دكتر بي گدار نميشه به اب زد كه عزيزم بايد برا هزينه بچه ليست نوشت اگه پولش جور بود اقدام كرد مباركتون باشه بچه انشاااله سالم و صالح باشه گردنبندتو بزار مواقع ضروري تر خرج خود بچه كني 

تنت سالم باشه عزیزم خیلی ها مثل شما هستن. توی شعر ما که رسم نیست کسی بره پیش زائو ازش پذیرایی بشه اونم توی این گرونی. یه چای با شیرینی کافیه. یا چای با بیسکوییت. بزار بقیه هرچی میخوان بگن. 

یه وام بگیره برا مهمون اومدنتون بعدم مهمونا ک دست خالی نمیان .خرجتون اندازه یه پلاک وزنجیر نمیشه .طلاتو الکی نفروش 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
واقعا حاضری بخاطر حرف مردم به شوهرت سرکوفت طلا بزنی اعصابشو خرد کنی؟

خودم میخوام پیشنهاد بدم طلامو بفروشم. نه ولی از اینکه طلامو بفروشم ناراحتم. فکر می‌کنم جلو شوهرم بی ارزش میشم بعدا هیچی که نداده یه چیزیم گرفته